Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu in targul Vitan din Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor. continuă pe Antena3

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti a fost stins. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor.

FOTO. Incendiu la un restaurant din incinta targului auto Vitan din Bucuresti. Flacarile s-au intins pe 30 mp

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un restaurant aflat in incinta targului de masini Vitan din Bucuresti. Doua persoane s-au ranit incercand sa stinga flacarile.

Explozie la un apartament din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in aceasta dimineata intr-o puternica explozie ce a izbucnit la un apartament din Poiana Tapului, localitate ce apartine de statiunea Busteni. Doua persoane, sot si sotie, care locuiau in chirie, au suferit arsuri si au fost transportate la spital.

Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc din Busteni.

Incendiu in Targul Vitan. Un barbat a fost ranit dupa ce a incercat sa stinga focul dintr-un restaurant

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata in incinta unui restaurant din interiorul Targului Vitan din Capitala. Un barbat care a vrut sa stinga focul a fost ranit, el suferind arsuri pe maini.

Pompierii au intervin cu cinci autospeciale

Un incendiu a izbucnit, in aceasta dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor informatii.

CRONOLOGIE Toate incendiile din restaurante din anii 2011 - 2016

Un incendiu a izbucnit ieri, intr-un restaurant din Targul Vitan, din Capitala. Doua persoane au fost ranite. Va prezentam o cronologie a incendiilor din anii 2011 - 2016.

Busteni: Doua persoane, grav ranite in urma unei explozii urmata de un incendiu (VIDEO)

Explozie urmata de un incendiu intr-o locuinta din Busteni. Doua persoane au fost ranite grav. Victimele, care au arsuri pe o treime din suprafata corpului, au fost preluate de ambulante si duse la.

Explozie puternica in Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au ajuns la spital, miercuri dimineata, cu arsuri pe aproximativ 30 la suta din suprafata corporala, in urma unei deflagratii produse la o casa, in cartierul Poiana Tapului din.

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi primit peste 10.000 de lei de la studenti

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General, sub suspiciunea ca ar fi luat mita de la studenti, ca sa ii treaca examenele restante .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )