Libnet.ro
UNICEF

08:45

Incendiul din Colectiv: Spitalul Bagdasar precizeaza ca dispune de materialele necesare tratarii pacientilor

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv: Spitalul Bagdasar precizeaza ca dispune de materialele necesare tratarii pacientilor

In momentul de fata Spitalul Bagdasar-Arseni ispune de toate materialele si medicamentele necesare tratarii tuturor pacinetilor, inclusiv a victimelor incendiului din clubul Colectiv, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, Florian Bica. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

Incendiul din Colectiv: Starea a sapte raniti internati la Bagdasar este DRAMATICA

Starea a sapte dintre ranitii internati la Spitalul Bagdasar Arseni este dramatica, acestia avand arsuri pe suprafete mari din corp, potrivit conducerii unitatii.

INCENDIUL din Colectiv - Medic: Zece dintre ranitii de la Spitalul de Arsi, in stare grava. Prognosticul, foarte rezervat

Zece dintre ranitii in incendiul din club, aflati la Spitalul de Arsi, sunt in stare grava, cu arsuri pe corp, dar si de extremitate cefalica si dezvoltare de arsuri de cai aeriene, prognosticul in cazul lor fiind foarte rezervat in conditiile in care evolutia se va vedea in zilele urmatoare.

Incendiul din Colectiv: Autoritatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate

Autoratatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate dupa incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Ultimele trei victime au fost identificate: un minor este pe lista

Ultimele trei victime din cele 27 de persoane decedate in incendiul din clubul Colectiv, au fost identificate, informeaza Mediafax.

Incendiul din Colectiv. ARTISTII romani in doliu

Artistii romani sunt socati de incendiul din clubul Colectiv si isi exprima solidaritatea cu victimele acestuia.

Incendiul din Colectiv. Patru cetateni straini sunt internati in SPITAL

Patru cetateni straini se afla printre victimele ranite in incendiul din clubul Colectiv.

Incendiul din Colectiv. Care sunt regulile care trebuie respectate in zilele de DOLIU NATIONAL

Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie 2015 au fost decretate zile de doliu national in Romania, conform unei Hotarari de Guvern, data in urma mortii a 27 de persoane in incendiul din clubul Colectiv. in aceste zile, toate institutiile publice vor arbora in berna drapelul Romaniei.

Incendiul din Colectiv. Directorul Spitalului Oftalmologic, dr. Monica Pop: Speram sa nu mai vad o situatie ca la cutremurul din 77

Directorul Spitalului Oftalmologic de Urgenta Bucuresti, dr. Monica Pop, a consultat, sambata, pacientii care au suferit arsuri oculare in incendiul din clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )