Libnet.ro
UNICEF

18:45

incep demersurile pentru Autostrada Bucuresti - Brasov. Ludovic Orban: Va fi o alternativa la tronsonul cel mai aglomerat din Romania

B1 B1,
incep demersurile pentru Autostrada Bucuresti - Brasov. Ludovic Orban: Va fi o alternativa la tronsonul cel mai aglomerat din Romania

Aglomeratia drumului spre munte ar putea fi rezolvata in cativa ani. Joi, 27 august, Ludovic Orban a anuntat proiectul Autostrazii Bucuresti - Brasov, in cadrul unei conferinte de presa, mai precis sectorul. continuă pe B1

Redeschiderea restaurantelor si a institutiilor de cultura, discutata miercuri de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe ordinea de zi regasindu-se ordinul comun privind regulile de protectie sanitara pe timpul campaniei electorale, dar si redeschiderea teatrelor, cinematografelor si a restaurantelor. Potrivit lui Orban, in cazul restaurantelor exista propunerea sa nu fie redeschise in zonele unde exista un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

LUDOVIC ORBAN: Asteptam ca Parlamentul sa voteze in procedura de urgenta modificarea Legii 55, indispensabila pentru redeschiderea scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul asteapta ca Parlamentul sa voteze in regim de urgenta modificarea Legii 552020, modificare indispensabila pentru a putea fi emise toate reglementarile secundare pentru inceperea scolii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca inca 25 de milioane de lei pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav

Executivul va aloca in cursul acestui an inca 25 de milioane de lei din Fondul de rezerva al Guvernului pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Guvernul va aloca, in acest an, inca 25 de milioane din Fondul de rezerva pentru constructia Aeroportului International Brasov (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, joi, santierul Aeroportului International Brasov Ghimbav, proiect pentru care prim-ministrul a promis ca Guvernul va aloca in acest an 25 de milioane din Fondul de rezerva.

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia noastra este sa crestem in continuare capacitatea de tratare si calitatea serviciilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia e sa crestem capacitatea de tratare si calitatea serviciilor Ce spune premierul despre recordul de cazuri de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

Ludovic Orban: Romania a avut cea mai mica crestere a deficitului bugetar dintre tarile europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar in acest an dintre tarile europene, iar.

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

LUDOVIC ORBAN: Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, un drum necesar ce va asigura si centura ocolitoare pentru Gaesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la semnarea contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, ca acesta este un drum necesar, care va asigura si centura ocolitoare pentru orasul Gaesti.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )