Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban: Romania a avut cea mai mica crestere a deficitului bugetar dintre tarile europene (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania a avut cea mai mica crestere a deficitului bugetar dintre tarile europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar in acest an dintre tarile europene, iar. continuă pe B1

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Alegeri locale in cea mai mica comuna din tara: Primarul in functie isi pastreaza mandatul si daca voteaza doar el

Comuna Batrana este cea mai mica din tara, avand in jur de 120 de locuitori, din care 97 cu drept de vot. Pentru postul de primar s-a inscris in cursa doar primarul in functie - Radu Herciu PNL) -, astfel ca, si daca va fi singurul care voteaza, el isi va pastra mandatul, scrie Hunedoara Libera. La Consiliul Local, insa, candideaza aproape 40% din locuitorii comunei.

Romania are cea mai ieftina paine din Uniunea Europeana! Unde se vinde cea mai scumpa

Painea in Romania este cu 50% mai ieftina fata de media UE, potrivit Eurostat. Un roman mananca, in medie, intr-un an, 96 de kilograme de paine si produse de panificatie, fata de un spaniol, care mananca, in medie, 51 de kilograme.

ORBAN: Romania, printre tarile UE cu deficit bugetar mic si contractie economica mai redusa

Romania este printre tarile din Uniunea Europeana cu cea mai redusa contractie economica, dar si cu cea mai mica crestere a deficitului bugetar, iar investitiile publice sunt cele mai mari din ultimii zece ani, a declarat joi, la Brasov, intr-o conferinta de presa, premierul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Una calda, una rece: Romania va avea cea mai mare scadere a vanzarilor de masini, dar exista si o veste buna

Industria auto a fost pusa la pamant de pandemie si mai toti producatorii stiu ca 2020 este un an compromis din acest punct de vedere. Numai ca Romania ar putea reprezenta o surpriza.

incep demersurile pentru Autostrada Bucuresti - Brasov. Ludovic Orban: Va fi o alternativa la tronsonul cel mai aglomerat din Romania

Aglomeratia drumului spre munte ar putea fi rezolvata in cativa ani. Joi, 27 august, Ludovic Orban a anuntat proiectul Autostrazii Bucuresti - Brasov, in cadrul unei conferinte de presa, mai precis sectorul.

Eurostat: Romania are cea mai ieftina paine din UE

Romania a avut anul trecut cele mai mici preturi la paine din intreaga Uniune Europeana, arata datele publicate luni de Eurostat, precizand ca acestea au fost la aproape jumatate fata de media din UE.

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )