Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe cea mai buna editie Jazz in the Park de pana acum. Invitat special: Marcus Miller

Adevărul Adevărul,
incepe cea mai buna editie Jazz in the Park de pana acum. Invitat special: Marcus Miller

Cea de-a saptea editie Jazz in the Park incepe joi. Timp de patru zile, peste 30 de trupe vor concerta pe cele patru scene din Parcul Central din Cluj-Napoca. Organizatorii sustin ca este cel mai bun lineup de pana acum. continuă pe Adevărul

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Scrisoarea unei amante: Cea mai buna cale de a face femeile ca mine sa dispara este sa...

Scrisoarea unei amante: Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocita, o distrugatoare de casnicii, insa eu cred ca sunt un fel de pansament pentru relatiile lor. Daca sotul tau este ranit, eu.

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Calin Popescu Tariceanu, declaratii inainte de sedinta ALDE: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Tariceanu: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Dupa ce Vladimir Putin a declarat in urma cu cateva zile ca liberalismul e invechit si a intrat in conflict cu ce vor oamenii din intreaga lume, starnind replici din partea mai multor lideri europeni, Ambasada Rusiei in Regatul Unit contribuie la mania europenilor printr-un sondaj postat pe Twitter, relateaza Politico.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

S-au scris multe despre valul de canicula din luna iunie, dar suntem in iulie si nu s-a incheiat. Un lucru este insa sigur, niciodata nu s-au inregistrat temperaturi atat de ridicate. Indiferent cat de cald crezi ca ti-a fost in iunie, Europa de Vest a inregistrat temperaturi semnificativ mai grave decat am avut in Romania.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )