Libnet.ro
UNICEF

16:15

incepe Festivalul International de Poezie din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
incepe Festivalul International de Poezie din Bucuresti

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Poezie se desfasoara intre 14-18 mai, la Bucuresti, si reuneste poeti deopotriva romani si straini. La evenimentele festivalului vor participa Nora Iuga, Ioana Nicolaie, Florin Iaru, Filip Florian, alaturi de multi alti autori romani, iar dintre invitatii internationali amintim de Yolanda Castano, poeta in limba galiciana, critic literar si pictor. continuă pe Adevărul

Politia a confiscat 1.200 de paini si 5 tone de faina, in urma unor controale la brutariile din Bucuresti

40 de societati comerciale, ce au ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea produselor de panificatie, au fost controlate, joi, de politistii de la investigarea fraudelor din Bucuresti, dupa ce au avut informatii ca unele dintre aceste societati ar fi facut tranzactii fara sa le inregistreze in contabilitate. in ura controalelor, politia a intocmit 16 dosare penale si a confiscat mii de franzele si tone de faina.

PDL ii propune candidati la partialele din Bucuresti pe Adriana Saftoiu si Petru Luhan

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a anuntat, luni, ca PDL ii propune pe Adriana Saftoiu si Petru Luhan drept candidati la alegerile partiale pentru Senat din colegiile 7, respectiv 8, din Bucuresti. in.

incepe Festivalul Dramaturgiei Romanesti, la Timisoara

In luna mai, polul de putere in lumea teatrului se muta la Timisoara, cu ocazia Festivalului Dramaturgiei Romanesti FDR). in perioada 14-18 mai are loc primul modul al festivalului, FDR, urmand ca, intre 10-17 iunie, sa se desfasoare Festivalul European al Spectacolului Timisoara.

Festivalul International Shakespeare s-a incheiat cu spectacole memorabile

In Craiova s-a auzit aseara gongul de final al Festivalului International Shakespeare. Timp de aproape doua saptamani, Cetatea Baniei a rasunat de vorbele marelui Will, rostite in noua limbi, dar si de muzica.

Festivalul International de Muzica Blues Con-Fusion

Iubitorii de blues sunt asteptati la doua zile de concerte si jam session-uri in interpretarea a peste 25 de artisti din Romania, Serbia si Statele Unite ale Americii, in cadrul celei de-a V-a editie a singurului festival in memoriam din tara si singurul festival de blues din zona Moldovei si Bucovinei, dedicat unui muzician, artist plastic si grafician sucevean, trecut in nefiinta in luna mai a anului 2000 - Fani Adumitroaie. Suceava devine capitala blues-ului pe parcursul a doua seri, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de blues din tara, Blues Con-Fusion. Editia a V-a aduce pe scena Talcioc Cultural peste 25 de artisti de blues din tara si de peste hotare.

Ce spune primarul Oprescu despre sistemul de canalizare din Bucuresti

Primarul Sorin Oprescu spune ca in Bucuresti nu se poate face nimic in cazul unor ploi abundente pentru ca sistemul de canalizare nu este proiectat sa preia cantitati mari de apa. Asta desi caseta de sub.

Controale la zeci de firme de panificatie din Bucuresti

Patruzeci de firme de panificatie din Capitala sunt verificate, joi dimineata, de politistii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei. Sursele citate au declarat, pentru Mediafax,.

Controale la zeci de firme de panificatie din Bucuresti

Patruzeci de firme de panificatie din Capitala sunt verificate, joi dimineata, de politistii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Sursele citate au.

Controale la zeci de firme de panificatie din Bucuresti: Politistii au intocmit dosare penale si au dat amenzi

Patruzeci de firme de panificatie din Capitala sunt verificate, joi dimineata, de politistii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Sursele citate au.

Descoperire MACABRA intr-un canal din Bucuresti

Un schelet uman a fost descoperit, miercuri, intr-un canal situat pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, informaza MEDIAFAX. Sursele citate au.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )