Libnet.ro
UNICEF

19:30

incepe modernizarea unui important drum din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
incepe modernizarea unui important drum din judetul Buzau

Vesti bune pentru zeci de mii de buzoieni. Cel mai important drum judetean din Buzau, Maracineni Podul Muncii, va intra in reabilitare completa in cateva zile. Mai mult, banii necesari modernizarii nu vor mai fi alocati prin Programul de Dezvoltare Locala, ci din fonduri europene. continuă pe Adevărul

Peste 50 de elevi din judetul Buzau au ramas nerepartizati in prima etapa de admitere la liceu

Absolventii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor invata in urmatorii 4 ani. La Buzau, Colegiul National B. Hasdeu ramane si anul acesta in varful ierarhiei liceelor cu cele mai mari medii de intrare, urmat de Colegiul National Mihai Eminescu si Liceul Pedagogic. Mediile de admitere din 2018 sunt usor mai scazute fata de admiterea din 2017.

Doua masini au plonjat, una dupa alta, intr-un rau din judetul Mures: Bilantul victimelor

Doua masini au iesit, una dupa alta, de pe un drum din localitatea Isla, din judetul Mures, si s-au oprit in paraul Hodosa, zece persoane fiind ranite in urma accidentului, informeaza.

Doliu in lumea politica din Romania! S-a stins din viata in TRAGICUL accident din judetul Iasi

Emanuel Mitric, consilier local PMP in cadrul Consiliului Local Radauti, s-a stins din viata in accidentul care a avut loc marti dupa amiaza in localitatea Sarca, din judetul Iasi, la 28 de ani. Din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )