Libnet.ro
UNICEF

16:00

incercarile de frauda au crescut la nivel global cu 35% in timpul pandemiei - studiu

Hotnews Hotnews,
 incercarile de frauda au crescut la nivel global cu 35% in timpul pandemiei - studiu

Pe fondul blocajelor provocate de coronavirus si distantarea sociala, proliferarea aplicatiilor mobile si a canalelor online s-a dovedit a fi esentiala pentru functionarea societatii. Achizitiile online in plina expansiune si platile cotactless au adus vanzarile e-commerce la un nivel record, digitalizarea fortata fiind salvarea binevenita pe timp de criza. continuă pe Hotnews

STUDIU SAS: incercarile de frauda au crescut la nivel global cu 35% in timpul pandemiei

Pe fondul blocajelor provocate de coronavirus si distantarea sociala, proliferarea aplicatiilor mobile si a canalelor online s-a dovedit a fi esentiala pentru functionarea societatii.

Frauda ocupationala, realizata de angajati, reduce veniturile unei companii cu 5%, media la nivel global

Companiile, institutiile statului si asociatiile non-profit pierd anual, in medie, 5% din venituri, din cauza fraudelor comise de proprii angajati, manageri si chiar actionari, conform Raportului privind frauda si abuzul ocupational, realizat de Asociatia Examinatorilor de Frauda Certificati ACFE). Extrapolat la nivel global, acest prejudiciu generat intentionat de angajati s-a cifrat in 2019 la aproximativ 4. 400 de miliarde de dolari, raportat la un PIB mondial de circa 80 de trilioane dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )