Libnet.ro
UNICEF

01:05

O inchisoare din nord-vestul Pakistanului este atacata de militanti

Adevărul Adevărul,
O inchisoare din nord-vestul Pakistanului este atacata de militanti

O inchisoare plina de talibani, care se afla in nord-vestul Pakistanului, este atacata de militanti, potrivit oficialilor locali. continuă pe Adevărul

Cel putin 41 de morti intr-un dublu atentat kamikaze comis intr-o zona tribala din Pakistan

Un dublu atentat sinucigas comis intr-o piata din nord-vestul Pakistanului, la frontiera cu Afganistanul, s-a soldat cu cel putin 41 de morti si 150 de raniti, anunta autoritatile regionale, citate de.

Libia: Peste 1.000 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Benghazi

Peste 1. 000 de detinuti, dintre care majoritatea de drept comun, au evadat sambata dintr-o inchisoare din Benghazi, capitala estului libian, relateaza AFP. Este o revolta in interiorul inchisorii Al Kuifiya,.

Libia: Peste 1.000 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Benghazi

Peste 1. 000 de detinuti au evadat ieri dintr-o inchisoare din Benghazi, in Libia, pe fondul tensiunilor si protestelor care au urmat unei serii de asasinate ce a generat furia populatiei, informeaza sursele de presa.

Peste 1.000 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Benghazi, Libia

Peste 1. 000 de detinuti, dintre care majoritatea de drept comun, au evadat sambata dintr-o inchisoare din Benghazi, capitala estului libian, pe fondul tensiunilor si protestelor care au urmat unei serii de.

Protest al unor detinuti romani intr-o inchisoare din Sicilia: S-au blocat intr-o celula, denuntand conditiile de incarcerare

In jur de 12 detinuti romani au protestat, joi, intr-o inchisoare din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, relateaza Mediafax. Detinutii s-au blocat timp de 20 de ore intr-o celula, protestul.

Doisprezece detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia

Doisprezece detinuti romani au protestat, aproximativ 20 de ore, blocandu-se in celula unei inchisori din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, protestul incetand dupa interventia consulului.

Mai multi detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia.

Doisprezece detinuti romani au protestat, aproximativ 20 de ore, blocandu-se in celula unei inchisori din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, protestul incetand dupa interventia consulului Romaniei, informeaza Mediafax. Cei 12 romani au denuntat conditiile din Penitenciarul sicilian Poggioreale, unde sunt in total 2. 800 de detinuti, desi sunt doar 1. 500 de locuri. Protestul a inceput joi dimineata, cei 12 blocandu-se intr-o celula, unde au facut zgomote cu obiectele pe care le-au .

Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM: Gheorghe Funar este noul presedinte al partidului

Congresul Extraordinar al Partidului Romania Mare PRM) desfasurat, sambata, la Alba Iulia, la care au participat in jur de 700 de delegati, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )