Libnet.ro
UNICEF

06:46

Incident armat in Suedia. Doua persoane au murit si cel putin patru au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Incident armat in Suedia. Doua persoane au murit si cel putin patru au fost ranite

In urma incidentului armat din orasul Malmo, Suedia, doua persoane de 18, respectiv 29 de ani au murit si cel putin patru au fost ranite. Victimele au fost transportate la spital, cu diferite rani cauzate de impuscaturi. continuă pe Adevărul

Incident armat in Suedia. Cel putin cinci persoane au fost ranite

In urma incidentului armat din orasul Malmo, Suedia, au fost ranite cinci persoane, trei dintre ele fiind in stare grava. Toate cele cinci victime au fost duse la spital.

Atac armat in Suedia. Patru persoane au fost ranite

Conform unor informatii din presa locala, cateva persoane au fost ranite, in urma unui atac armat in Malmo, Suedia, luni seara.

VIDEO Atac armat la un festival de arte din New Jersey, soldat cu cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de persoane, printre care si un baiat de 13 ani, au fost ranite intr-un atac armat de la un festival din Trenton, New Jersey, scrie BBC.

Cutremur puternic luni dimineata: Cel putin trei persoane au murit si peste 100 au fost ranite(VIDEO)

Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs luni dimineata in orasul Osaka din Japonia, informeaza Bloomberg. Cel putin trei persoane au murit si peste 100 au fost ranite in urma seismului, care a avut loc la.

TRAGEDIE intr-un club de noapte: Cel putin 17 tineri au murit! BILANT DE ULTIM MOMENT

Cel putin 17 persoane au murit in urma aglomeratiei produse sambata intr-un club de noapte din orasul Caracas. Incidentul a avut loc in Clubul de noapte Los Cotorros, situat in cartierul El Paraiso din.

ATENTAT SINUCIGAS! Cel putin 20 de morti! ISIS a lovit cand nimeni nu se astepta

Cel putin 20 de persoane au murit sambata in Afganistam dupa ce un barbat s-a aruncat in aer intr-o multime formata din talibani, forte de securitate si civili care sarbatoreau o incetare a.

Cel putin doi morti si 27 raniti in urma rasturnarii unui autocar cu turisti in Polonia

Cel putin doi turisti au murit si alti 27 au fost raniti intr-un accident de circulatie produs in voievodatul Cuiavia si Pomerania, in centrul Poloniei, relateaza presa locala.

Cel putin 14 morti si 45 de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Cel putin 14 persoane au fost ucise si alte 45 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis duminica in fata biroului guvernatorului provinciei Nangarhar, in estul Afganistanului, a declarat purtatorul sau.

Cel putin 20 de morti intr-un atentat sinucigas in estul Afganistanului, revendicat de Statul Islamic

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si alte 16 ranite intr-un atentat sinucigas cu bomba comis sambata in provincia Nangarhar din estul Afganistanului, intr-un loc unde se sarbatorea finalul Ramadanului.

O femeie a atacat cu un cutit doua persoane intr-un supermarket din Franta, strigand Allahu Akbar

O femeie care ar fi strigat Allahu Akbar a atacat doua persoane cu un cutit, duminica, intr-un supermarket in sudul Frantei. Femeia a fost ulterior arestata, scrie Fox News, citand presa locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )