Libnet.ro
UNICEF

11:46

ATENTAT SINUCIGAS! Cel putin 20 de morti! ISIS a lovit cand nimeni nu se astepta

B1 B1,
ATENTAT SINUCIGAS! Cel putin 20 de morti! ISIS a lovit cand nimeni nu se astepta

Cel putin 20 de persoane au murit sambata in Afganistam dupa ce un barbat s-a aruncat in aer intr-o multime formata din talibani, forte de securitate si civili care sarbatoreau o incetare a. continuă pe B1

Cel putin 20 de morti intr-un atentat sinucigas in estul Afganistanului, revendicat de Statul Islamic

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si alte 16 ranite intr-un atentat sinucigas cu bomba comis sambata in provincia Nangarhar din estul Afganistanului, intr-un loc unde se sarbatorea finalul Ramadanului.

TRAGEDIE intr-un club de noapte: Cel putin 17 tineri au murit! BILANT DE ULTIM MOMENT

Cel putin 17 persoane au murit in urma aglomeratiei produse sambata intr-un club de noapte din orasul Caracas. Incidentul a avut loc in Clubul de noapte Los Cotorros, situat in cartierul El Paraiso din.

BRUA va asigura accesul Romaniei la cel putin trei surse de gaze

Proiectul BRUA va asigura accesul tarii noastre la cel putin trei surse de gaze si va conecta regiunea tarii noastre la reteaua din vestul Europei, a declarat, ieri, ministrul Economiei, Danut Andrusca, la conferinta anuala a Gas Infrastructure Europe, care are loc la Bucuresti.

Un taxi a patruns in multime la Moscova. Cel putin opt raniti

Opt persoane au fost ranite sambata in centrul Moscovei, unde un taxi a patruns in multime, soferul autoturismului fiind imediat arestat dupa ce a incercat sa fuga, relateaza agentiile internationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )