Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident la o gradinita din Constanta! Copil de cinci ani strivit de un dulap

Antena3 Antena3,
Incident la o gradinita din Constanta! Copil de cinci ani strivit de un dulap

Incident la o gradinita din Constanta! Copil de cinci ani strivit de un dulap . continuă pe Antena3

Pana de curent din Alaska: O fetita de cinci ani desculta si-a purtat in brate fratiorul aproape un kilometru, la minus 35 de grade Celsius, pana la casa vecina

Singura si speriata de o pana de curent, o fetita de cinci ani a mers desculta, la minus 35 de grade Celsius, aproape un kilometru cu fratiorul sau de 18 luni in brate pana la cea mai aproapiata casa, relateaza News. sky. com. Mama acestora a fost arestata, pentru ca a pus in pericol sanatatea copiilor sai.

La o gradinita din Constanta s-a inregistrat un caz de meningita virala

Un caz de meningita virala s-a inregistrat la o gradinita din Constanta, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean precizand ca virusul nu a fost contactat in cadrul unitatii de invatamant, intrucat copilul nu a frecventat unitatea in ultima perioada.

Caz de meningita virala la o gradinita din Constanta. Conducerea va face o dezinsectie vineri

Un caz de meningita virala s-a inregistrat la o gradinita din municipiul Constanta, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean precizand ca virusul nu a fost contactat in cadrul unitatii de.

Situatie umilitoare intr-o gradinita din Craiova. O fetita de 4 ani, data afara, chiar de ziua ei. Reactia educatoarei

O fetita de patru ani din Craiova a fost data afara din gradinita, chiar de ziua ei, pentru ca era mai agitata decat colegii ei. Familia a facut plangere la inspectoratul scolar, care a deschis o ancheta. Conducerea gradinitei a refuzat sa ofere o reactie cu privire la acest caz. O fetita de patru ani .

Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Simina si Whats Up au avut parte de cateva evenimente nefericite de-a lungul casniciei lor. Din nefericire, Whatss Up nu este la prima abatere, pentru ca el a batut-o crunt pe fosta sotie in urma cu cinci ani. Cum a fost relatia dintre Simina si Whats Up? Whats Up a ajuns in atentia presei din .

Asociatia Elevilor cere modificarea regulamentului unei scoli din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) solicita modificarea regulamentului Scolii Gimnaziale Gheorghe Lazar din comuna Corbu, care prevede scaderea notei la purtare elevilor care se automutileaza. in aceste cazuri, este absolut necesara interventia urgenta a institutiilor abilitate si a familiei, astfel incat elevul sa poata fi ajutat sa depaseasca aceasta stare psihologica din ce in ce mai des intalnita in randul tinerilor, au transmis reprezentantii Asociatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )