Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj: Doi paznici s-au batut cu un client (VIDEO)

B1 B1,
Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj: Doi paznici s-au batut cu un client (VIDEO)

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj. Doi paznici s-au batut cu un client recalcitrant, care i-a injurat intruna. Totul ar fi pornit dupa ce unbarbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu. continuă pe B1

Verdict in cazul unui furt din Braila. Doi barbati au sustras 500.000 de lei din masina unui om de afaceri

Un jaf de zile mari a avut loc in Braila. Un barbat din Galati si un complice al acestuia au pus la cale un plan pentru a se imbogati. Cei doi au urmarita masina unui om de afaceri din Braila, din care au.

Primarul din Cluj-Napoca lauda viziunea Guvernului pentru rectificarea bugetara. Emil Boc: Cand administrezi bugetul tarii, nu poti fi populist si nu poti sa vorbesti decat cu acoperire in cifre (VIDEO)

Cand administrezi bugetul tarii, nu ai voie sa fii populist si nu trebuie sa vorbesti decat cu acoperire in cifre, a subliniat Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, care a laudat viziunea Guvernului pentru.

Ce va insemna pentru romani prabusirea istorica a economiei din trimestrul doi. Explicatiile specialistilor

Economia romaneasca a fost afectata grav de criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, economia s-a contractat in al doilea trimestru al anului cu 12,3%, arata datele transmise vineri dimineata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )