Libnet.ro
UNICEF

05:30

Verdict in cazul unui furt din Braila. Doi barbati au sustras 500.000 de lei din masina unui om de afaceri

B1 B1,
Verdict in cazul unui furt din Braila. Doi barbati au sustras 500.000 de lei din masina unui om de afaceri

Un jaf de zile mari a avut loc in Braila. Un barbat din Galati si un complice al acestuia au pus la cale un plan pentru a se imbogati. Cei doi au urmarita masina unui om de afaceri din Braila, din care au. continuă pe B1

VIDEO Verdict in cazul unui furt ca-n filme, de peste 100.000 de euro, comis la Braila

Un galatean si un complice al acestuia au urmarit masina unui om de afaceri din Braila, in care acesta avea incasarile firmei din acea zi, iar cand barbatul a oprit autovehiculul si a plecat, au spart luneta autoturismului si au sustras 500. 000 de lei.

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj: Doi paznici s-au batut cu un client (VIDEO)

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj. Doi paznici s-au batut cu un client recalcitrant, care i-a injurat intruna. Totul ar fi pornit dupa ce unbarbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu.

Mures: Scandal intr-o familie, din cauza unui furt de lucerna. Patru oameni au ajuns la spital cu leziuni

Patru persoane, din aceeasi familie, din localitatea Hadareni, judetul Mures, s-au luat la bataie, din cauza unui furt de lucerna, la fata locului fiind chemata si Politia pentru a aplana conflictul. Cei patru au fost dusi la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna.

Explozie a unei masini capcana, urmata de un atac asupra unui hotel din Mogadishu. Cinci persoane au decedat, peste zece au fost ranite. Au fost luati si ostatici (VIDEO)

Duminica, o masina capcana a explodat in Mogadishu, apoi cativa barbati inarmati au luat cu asalt un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei. Actiunea aminteste de modul de operare al jihadistilor.

DNA a clasat dosarul 3T Construct, cu prejudiciul de 10 milioane de euro Cazul viza datele din nota SRI fotografiata de o cartita si dusa la ministerul condus atunci de Dragnea

DNA a clasat dosarul de frauda cu fonduri europene in care era vizata firma 3T Construct din Piatra Neamt, detinuta in perioada 2010 - 2014 de directorul Tel Drum, Petre Pitis, si apoi preluata de Nicoleta.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )