Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident neplacut pentru Iohannis, pe aeroportul din Paris

România Liberă România Liberă,
Incident neplacut pentru Iohannis, pe aeroportul din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a avut parte de un incident neplacut pe aeroportul din Paris, cand, in timp ce astepta sa se urce in masina oficiala nimeni nu a venit sa ii ia haina, informeaza Stiri pe Surse . continuă pe România Liberă

VIDEO. Incident neplacut pentru Iohannis, pe aeroportul din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a avut parte de un incident neplacut pe aeroportul din Paris, cand, in timp ce astepta sa se urce in masina oficiala nimeni nu a venit sa ii ia haina, informeaza Stiri pe Surse .

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Comisia pentru politica externa din Senat propune rechemarea ambasadorului de la Paris

Comisia pentru politica externa din Senat a propus, marti, chemarea de la post a ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, precum si a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, si a unei functionare, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris, potrivit Agerpres.

Bogdan Mazuru, dupa scandalul invitatiilor la receptiile din Paris: Este o gafa reprobabila si impardonabila. Eu nu am stiut

Dupa scandalul invitatiilor la receptiile din Paris, ambasadorul Romaniei la Paris, Bogdan Mazuru, sustine ca nu a stiut despre acest lucru, insa poate sa vina oricand la raport, scrie Stiri pe surse.

Secretarul de Stat MAE, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Secretarul de Stat MAE, Radu Podgorean, este audiat, marti, de la ora 11. 00, de catre Comisia pentru politica externa din Senat in legatura cu gafa de la Ambasada Romaniei la Paris, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform programului comisiilor permanente, publicat pe site-ul Senatului, transmite Agerpres.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, audiat la Senat dupa incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11,00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la.

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Au furat banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Conationalii au primit 6 luni cu suspendare pentru ca au furat 350 de lire sterline din banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei. Incidentul a avut loc pe 31.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )