Libnet.ro
UNICEF

07:15

INCIDENT in Piata Victoriei la PROTESTE in ACEASTA SEARA!

Antena3 Antena3,
INCIDENT in Piata Victoriei la PROTESTE in ACEASTA SEARA!

Un nou protest are loc duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti. Potrivit initiatorilor, sunt vizate ultimele decizii si intentii anuntate de Guvern, printre care modificarile aduse la legea. continuă pe Antena3

Justitie independenta, nu stat subordonat. Proteste impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in cateva orase din tara si in diaspora

Un nou protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, prezentate miercuri de Tudorel Toader, este anuntat duminica seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei. Protestul Justitie independenta, nu stat subordonat a fost initiat pe Facebook de organizatiile civice Coruptia ucide, 600000 pentru Rezistenta, Initiativa Romania, Insistam, Spune NU coruptilor si Vis3z. Un protest similar a avut loc in Piata Victoriei miercuri seara, la cateva ore dupa ce Tudorel Toader a anuntat propunerile de modificare a legilor justitiei. Proteste sunt anuntate duminica seara si la Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Fagaras, Bacau si Galati, dar si in diaspora, la Milano, Munchen si Zurich.

LIVE VIDEO TextPeste 3.000 depersoane protesteaza, in Piata Victoriei, fata de propunerile de modificare a legilor justitiei. Singura artera deschisa circulatiei in Piata Victoriei e cea din fata sediului Guvernului

Oamenii protesteaza, duminica seara, in Piata Victoriei, fata de proiectul de modificare a legilor justitiei, prezentate miercuri de Tudorel Toader. Oamenii striga PSD, ciuma rosie!, Un guvern de hoti si de mafioti!, Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!, Nu dati inapoi, venim peste voi!, Cuib de hoti si de mafioti!. La eveniment participa si Gabriel Liiceanu si Vlad Voiculescu. Un protest similar a avut loc in Piata Victoriei miercuri seara, la cateva ore dupa ce Tudorel Toader a anuntat propunerile de modificare a legilor justitiei. Proteste sunt anuntate duminica seara si la Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Fagaras, Bacau si Galati, dar si in diaspora, la Milano, Munchen si Zurich. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis, duminica, protestatarilor sa astepte dezbaterile, pentru ca propunerile prezentate de ministrul Justitiei Tudorel Toader sunt doar inceputul unui proces. 41 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 1. 37: In piata a sparut si steagul UE. 30 Cativa protestatari intoneaza imnul golanilor21. 27 Numarul protestatarilor a scazut sub 2. 23 Un barbat care a vrut sa sara cu steagul peste gard a fost luat de jandarmi. 18: Singura artera deschisa circulatiei in Piata Victoriei e cea din fata sediului guvernului.

LIVE VIDEO TextPeste 2500 depersoane protesteaza, in Piata Victoriei, fata de propunerile de modificare a legilor justitiei. Protestatarii au ocupat strada

Oamenii protesteaza, duminica seara, in Piata Victoriei, fata de proiectul de modificare a legilor justitiei, prezentate miercuri de Tudorel Toader. Oamenii striga PSD, ciuma rosie!, Un guvern de hoti si de mafioti!, Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!, Nu dati inapoi, venim peste voi!, Cuib de hoti si de mafioti!. Un protest similar a avut loc in Piata Victoriei miercuri seara, la cateva ore dupa ce Tudorel Toader a anuntat propunerile de modificare a legilor justitiei. Proteste sunt anuntate duminica seara si la Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Fagaras, Bacau si Galati, dar si in diaspora, la Milano, Munchen si Zurich.

Justitie independenta, nu stat subordonat. Un nou protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, anuntat duminica seara in Piata Victoriei

Un nou protest impotriva propunerilor de modificare a legilor justitiei, prezentate in urma cu doua zile de Tudorel Toader, este anuntat duminica seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei. Protestul Justitie independenta, nu stat subordonat a fost initiat de comunitatea Coruptia ucide, pe pagina de Facebook. Un protest similar a avut loc in Piata Victoriei miercuri seara, la cateva ore dupa ce Tudorel Toader a anuntat propunerile de modificare a legilor justitiei.

Protest in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei. Oamenii scandeaza Demisia! Jos Tariceanu, Dragnea si tot neamul!

Modificarile propuse de ministrul Tudorel Toader la legile justitiei au scos oamenii in strada. Cateva sute de persoane protesteaza duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, informeaza Ho.

Modificarile anuntate de Tudorel Toader la legile justitiei scot romanii in strada: Un protest este organizat duminica in Piata Victoriei

Modificarile anuntate de Tudorel Toader la legile justitiei scot din nou romanii in strada. Comunitatea Coruptia ucide organizeaza duminica un protest in Piata Victoriei din.

Protest in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei. Oamenii scandeaza Demisia! Jos Tariceanu, Dragnea si tot neamul! (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Peste 2. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, potrivit HotNews. Modificarile propuse de ministrul Tudorel Toader la legile justitiei au scos oamenii in strada. Cateva sute.

Aproximativ 500 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei

Aproximativ 500 de persoane s-au adunat ieri seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei anuntate de catre ministrul Tudorel Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )