Libnet.ro
UNICEF

13:30

Incident socant. Un barbat din Ramnicu Valcea a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci

B1 B1,
Incident socant. Un barbat din Ramnicu Valcea a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci

Un inident socant a avut loc vineri dimineata, in Ramnicu Valcea. Un barbat de 40 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul a decedat, evenimentul fiind pe Bulevardul. continuă pe B1

Un barbat din Maramures a murit strivit de un copac

Un barbat din Maramures in varsta de 52 de ania murit strivit de un copac in padure. Barbatul, aflat la munca in padure alaturi de colegii lui, a avut parte de un sfarsit neasteptat. Acesta se.

Incident socant in India. O fetita de 9 ani a fost ucisa de un baiat de 11

Un incident socant s-a intamplat in India. O fetita de noua ani a fost ucisa de un baiat cu doi ani mai mare. Motivul este unul surprinzator. Baiatul era deranjat si furios ca fata a castigat mai multe.

Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Un barbat din Gorj dupa ce a pierdut toti banii la pacanele, s-a decis sa plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-si recupera pierderea. Barbatul era un jucator patimas si nu s-a mai p.

Barbat din Capitala prins in flagrant, in timp ce incerca sa vanda 2 kilograme de cannabis

Un barbat din Bucuresti care incerca sa vanda 2 kilograme de canabis in sectorul 4 al Capitalei, a fost prins de politisti si procurorii DIICOT.

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe.

Leonid, un tanar medic din Tulcea, a murit dupa ce a iesit din tura de la spital

Leonid Ablai, un tanar medic din Tulcea, a murit la numai 42 de ani, duminica, dupa ce a iesit din tura, de la spital. La scurt timp dupa ce a ajuns acasa, medicul a acuzat dureri puternice in piept si a fost transportat de urgenta la spital.

53 de scoli din Spania, infectate doar dupa prima saptamana de cursuri

Opt milioane de elevi s-au intors la cursuri in peste 28. 000 de scoli si licee din Spania. Autoritatile au angajat zeci de mii de profesori si au stabilit un protocol clar in cazul imbolnavirii cu COVID-19, Prima saptamana a adus deja primele infectari in randul profesorilor si elevilor, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )