Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un barbat din Maramures a murit strivit de un copac

B1 B1,
Un barbat din Maramures a murit strivit de un copac

Un barbat din Maramures in varsta de 52 de ania murit strivit de un copac in padure. Barbatul, aflat la munca in padure alaturi de colegii lui, a avut parte de un sfarsit neasteptat. Acesta se. continuă pe B1

Barbat din Capitala prins in flagrant, in timp ce incerca sa vanda 2 kilograme de cannabis

Un barbat din Bucuresti care incerca sa vanda 2 kilograme de canabis in sectorul 4 al Capitalei, a fost prins de politisti si procurorii DIICOT.

Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Un barbat din Gorj dupa ce a pierdut toti banii la pacanele, s-a decis sa plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-si recupera pierderea. Barbatul era un jucator patimas si nu s-a mai p.

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe.

Incident socant. Un barbat din Ramnicu Valcea a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci

Un inident socant a avut loc vineri dimineata, in Ramnicu Valcea. Un barbat de 40 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul a decedat, evenimentul fiind pe Bulevardul.

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )