Libnet.ro
UNICEF

06:15

Incidenta, un indicator depasit. Ministerul Sanatatii vrea un algoritm mai exact de masurare a efectelor epidemiei

Adevărul Adevărul,
Incidenta, un indicator depasit. Ministerul Sanatatii vrea un algoritm mai exact de masurare a efectelor epidemiei

Ministerul Sanatatii lucreaza la un algoritm privind evolutia epidemiei de COVID-19 care va lua in calcul si alti parametri decat strict simpla incidenta a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul unui judet, a declarat, marti, doctorul Calin Alexandru, director in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgente. continuă pe Adevărul

Mai trebuie sa port masca daca m-am vaccinat? Raspunsul transmis de Ministerul Sanatatii

Este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala chiar si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-Covid-19, precizeaza Ministerul Sanatatii intr-o informare transmisa duminica.

MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, o informare cu privire la faptul ca, si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala, transmite Agerpres.

Dr. Rafila, atac la Ministerul Sanatatii: Lucrul acesta trebuie sa inceteze, iar ministerul sa-si faca treaba

Medicul Alexandru Rafila acuza Ministerul Sanatatii ca nu se implica in gandirea unei strategii de testare COVID care sa aduca cifrele aproape de cele reale, el sustinand ca peste tot in lume numarul bolnavilor creste, doar la noi arata ca ar scadea.

Ministerul Sanatatii:Eficacitate de 95% a unui vaccin nu inseamna ca in 5% din cazuri vaccinul da gres si e inutil

Ministerul Sanatatii precizeaza, luni, ca eficacitatea unui vaccin arata cu cat scad cazurile de boala in populatia vaccinata, comparativ cu populatia nevaccinata. Specialistii institutiei explica faptul ca eficacitate 95% nu inseamna ca in 5% din cazuri vaccinul da gres si e inutil.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Ministerul Sanatatii: 9 din 10 persoane, care au intrat in contact cu unul dintre pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testate pozitiv cu COVID-19. Unele dintre cazuri, la o scoala din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta ca 9 din 10 persoane care au intrat in contact cu unul din pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testati pozitiv. Persoanele depistate pozitiv sunt fara.

Ministerul Sanatatii: 9 dintre cei 10 contacti ai unuia dintre pacientii depistati cu noua tulpina de coronavirus, depistati pozitiv la testul RT-PCR

Ministerul Sanatatii a transmis, sambata seara, ca noua dintre cei zece contacti ai unuia dintre pacientii depistati cu noua tulpina de coronavirus au fost depistati pozitiv la testul RT-PCR. Pacientul lucreaza la o scaola din Bucuresti, iar unitatea a fost inchisa si va fi dezinfectata in cursul zilei de luni.

Ministerul Sanatatii: Eficacitatea de 95% a vaccinului inseamna ca, prin comparatie cu o persoana nevaccinata, o persoana vaccinata are un risc de 20 de ori mai mic sa dezvolte COVID-19 simptomatic

Reprezentantii Ministerului Sanatatii fac precizari, intr-o postare pe Facebook, in legatura cu eficacitatea vaccinului anti-COVID-19. Eficacitate 95% inseamna ca, prin comparatie cu o persoana.

Cazul Duhamel. Macron vrea pedepse mai dure pentru incest si agresiuni sexuale impotriva minorilor

Franta isi va adapta legislatia in asa fel incat sa protejeze mai bine victimele incestului si a violentelor sexuale, a anuntat sambata Emmanuel Macron.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )