Libnet.ro
UNICEF

15:45

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Playtech Playtech,
Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, . continuă pe Playtech

Premierul Greciei, despre impunerea unui certificat de vaccinare: Scopul nostru nu este sa impartim europenii in doua categorii. Dorim sa cream o banda de calatorie rapida pentru cei care detin acest certificat digital

Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, scrie intr-un articol publicat pe site-ul Euractiv ca sustine introducerea unui certificat de vaccinare anti-COVID-19, care nu trebuie privit ca un pasaport de calatorie.

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut .

Anuntul zilei despre ajutoarele sociale din toata tara. Ministrul Muncii a decis deja

Ajutoarele sociale din toata tara intra in vizorul statului! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca se va desfasura o campanie nationala de evaluare a acestora. O parte dintre romanii care beneficiaza de un astfel de sprijin ar putea sa primeasca mai multi bani, in timp ce altii s-ar putea trezi pusi la munca. Ministrul .

Anuntul zilei de la Kaufland. Surpriza pentru toti clientii din tara

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania astazi. A facut un anunt oficial care vine cu o veste grozava pentru milioanele de romani care isi fac cumparaturile in toate.

Israelul va emite pasapoarte verzi pentru cei vaccinati impotriva COVID-19

Israelul a vaccinat un sfert din populatia tarii si administreaza vaccinul impotriva COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech unui numar de peste 200. 000 de rezidenti zilnic, a spus astazi ministrul Sanatatii.

Anuntul zilei de la Lidl. Toti clientii trebuie sa stie. Se intampla in magazine

Lidl Romania a anuntat in mod oficial o noua surpriza pentru clientii sai din toata tara. Oferta va fi disponibila in toate magazinele si poti profita de ea chiar de astazi in toate.

Decizia zilei pentru acesti romani. Si ei se pot vaccina acum in valul 2

Subiectul momentului in Romania e campania de vaccinare. Suntem acum in valul al doilea cu anumite categorii prioritare. Si-o veste buna a venit pentru o parte insemnata din romani. Pana pe.

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania: Vant puternic, cu rafale care vor ajunge in unele regiuni pana la 110 kmh

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca,potrivit informatiilor publicate de catre.

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ministerul Sanatatii a facut vineri noi precizari legate de vaccinarea impotriva Covid-19 si a asigurat pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant ca se pot vaccina in siguranta, fara sa intrerupa tratamentul.

O noua terapie, cu flux mare de oxigen, folosita pentru cei infectati cu covid la Timisoara

Medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara folosesc o noua terapie pentru bolnavii cu plamanii afectati de infectia cu virusul SARS-CoV-2, bazata pe un sistem cu flux mare de oxigen, care presupune astfel o scadere a numarului internatilor care pot ajunge in sectiile de Terapie Intensiva, scrie g4media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )