Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, o informare cu privire la faptul ca, si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Mai trebuie sa port masca daca m-am vaccinat? Raspunsul transmis de Ministerul Sanatatii

Este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala chiar si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-Covid-19, precizeaza Ministerul Sanatatii intr-o informare transmisa duminica.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Ministerul Sanatatii: 9 din 10 persoane, care au intrat in contact cu unul dintre pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testate pozitiv cu COVID-19. Unele dintre cazuri, la o scoala din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta ca 9 din 10 persoane care au intrat in contact cu unul din pacientii infectati cu noua tulpina de coronavirus, au fost testati pozitiv. Persoanele depistate pozitiv sunt fara.

Ministerul Sanatatii: 9 dintre cei 10 contacti ai unuia dintre pacientii depistati cu noua tulpina de coronavirus, depistati pozitiv la testul RT-PCR

Ministerul Sanatatii a transmis, sambata seara, ca noua dintre cei zece contacti ai unuia dintre pacientii depistati cu noua tulpina de coronavirus au fost depistati pozitiv la testul RT-PCR. Pacientul lucreaza la o scaola din Bucuresti, iar unitatea a fost inchisa si va fi dezinfectata in cursul zilei de luni.

Ministerul Sanatatii cere mentinerea restrictiilor in Bucuresti

Ministerul Sanatatii a recomandat astazi Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) amanarea deciziilor de relaxare, avand in vedere aparitia noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie in Capitala.

Ministerul Sanatatii:Recomandari privindvaccinarea anti-COVID a persoanelor care iau tratament anticoagulant

Ministerul Sanatatii a precizat, vineri, capacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. Tododata, Ministerul a transmis si o serie de precizari privind vaccinarea anti-COVID a acestei categorii de persoane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )