Libnet.ro
UNICEF

06:00

INCOME. Cum arata cel mai mare brad de ciocolata din Romania

Antena3 Antena3,
INCOME. Cum arata cel mai mare brad de ciocolata din Romania

Ciocolata nu este niciodata prea multa, ar spune unii. Dar cand ia forma celui mai mare brad dulce din Romania? Ei bine, impresionanta constructie cu aroma de sarbatoare exista. Un producator de. continuă pe Antena3

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

GALERIE FOTO: Cel mai mare lant hotelier din Europa, la Soci.

Cel mai mare lant hotelier din Europa a fost inaugurat la Soci, orasul care va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Acesta include hotelul de 4 stele - Azimut Resort SPA, cu 720 de camere si hotelul de 3 stele - Azimut Soci cu 2. 880 de camere. Agentia rusa, RIA Novosti, a prezentat imagini cu acest lant hotelier.

Franklin Templeton, cel mai mare creditor al Ungariei si Ucrainei

Peste 25% din datoria Ungariei, care se ridica la 18,48 miliarde de euro, este detinuta de bancile europene, restul fiind detinut de investitori interni, banci din afara Europei si fonduri de investitii, a anuntat ieri publicatia financiara Napi Gazdasag, citata de MTI.

Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro se apropie de un nou prag psihologic, 4,50 lei. Moneda nationala a pierdut teren, joi, pentru a treia zi consecutiv, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american. Banca Nationala a.

Cel mai mare scandal din istoria Turciei.

O vasta operatiune anticoruptie a politiei turce la Istanbul si Ankara a provocat un seism fara precedent in sanul puterii, sistemul AKP, instalat de premierul Erdogan in jurul partidului islamo-conservator pe care il conduce cu mana de fier de 12 ani, riscand sa se clatine. Arestarile operate privesc membrii anturajului sau, ancheta justitiei punand in evidenta o vasta afacere de coruptie si spalare de bani, cu ramificatii foarte politice. In Turcia se joaca un razboi pentru .

Povestea navei de razboi japoneze Yamato, cel mai mare cuirasat din istorie

Pentru a castiga suprematia navala in oceanul Pacific in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Japonia s-a gandit sa construiasca o noua nava de razboi ,care sa fie cea mai mare si mai puternica din istorie.

Rata somajului a scazut in trimestrul al treilea, dar este mai mare comparativ cu aceeasi perioada din 2012

Rata somajului in trimestrul al treilea a fost de 7%, in scadere fata de trimestrul anterior 7,5%), dar mai mare comparativ cu aceeasi perioada din 2012 6,8%), numarul somerilor ajungand la 712. 000, a anuntat vineri Institutul National de Statistica INS), citat de Mediafax. Pe sexe, ecartul dintre cele doua rate ale somajului a fost de 0,9 puncte procentuale 7,4% pentru barbati fata de 6,5% pentru femei), iar pe medii rezidentiale de 4,2 puncte procentuale 8,9% pentru mediul urban, fata de 4,7% pentru mediul rural), arata INS, intr-un comunicat.

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

in Suedia s-a dat cea mai mare amenda pentru un film piratat

Desi nu este un calificativ cu care sa se mandreasca, suedezii detincea mai mare amenda acordata vreodata pentru un film piratat. Nu ma pricep foarte bine la geografie pentru a va atrage atentia asupra unor bogatii suedeze, din punctul meu de vedere aceasta tara are mari sanse sa-si gaseaca un loc in analele istoriei ca fiind teritoriul in care s-a infiintat The Pirate Bay. Mai departe, desi a pornit de aici cel mai popular site de torrent si unul dintre [].

Actiunile Electroputere Craiova, in crestere cu 137,07%

Investitorii care au ales sa cumpere actiunile cotate la Bursa pe 15 noiembrie si sa le vanda pe 16 decembrie ar fi obtinut cel mai mare randament daca ar fi optat pentru titlurile companiei craiovene Electroputere EPT), ale carei cotatii au urcat cu 137,07% in acest interval.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )