Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCREDIBIL: Nicolae CEAUSESCU l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)

Antena3 Antena3,
INCREDIBIL: Nicolae CEAUSESCU l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)

Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceausescu, dar secretul a fost pastrat pana dupa moartea actorului, la dorinta sa, scrie thesundaytimes. co. uk. Cunoscutul J. , vedeta care s-a stins din viata vineri, la v. continuă pe Antena3

Nicolae Ceausescu l-a mituit pe Larry Hagman (J.R.)

Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceausescu, dar secretul a fost pastrat pana dupa moartea actorului, la dorinta sa, scrie thesundaytimes. co. uk. Cunoscutul J. , vedeta care s-a stins din viata vineri, la.

A luat Larry Hagman bani de la Ceausescu?.

Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J. Ewing din serialul de televiziune Dallas, care a murit vineri, a primit bani de la dictatorul roman Nicolae Ceausescu, pentru ca regimul comunist sa poata sa ii foloseasca imaginea, potrivit Mediafax. Potrivit AFP, saptamanalul britanic Sunday Times sustine ca Larry Hagman a facut aceasta marturisire unui jurnalist american, cu conditia ca acea declaratie sa nu fie publicata inainte de moartea sa. Cu ocazia unei vizite pe care Larry .

A murit Larry Hagman, interpretul lui J.R. din filmul Dallas

Larry Hagman, interpretul lui J. , neuitatul erou negativ din Dallas, a incetat din viata la 81 de ani. El a decedat chiar la un spital din Dallas, dupa o indelungata lupta impotriva cancerului. Larry Hagman.

Larry Hagman a murit. JR din Dallas suferea de cancer.

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul Dallas, a murit la varsta de 81 de ani, in urma complicatiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani, potrivit Mediafax. Actorul a murit intr-ul spital din Dallas, iar alaturi de el au fost colegii sai de serial, Linda Gray si Patrick Duffy, interpretii rolurilor Sue Ellen si Bobby din serialul care i-a facut celebri, scrie The Sun. Familia si prietenii lui Larry au fost alaturi de el pentru Ziua Recunostintei.

Biografie: Larry Hagman, maleficul pe care telespectatorii adorau sa il urasca

Viata lui Larry Hagman, decedat la varsta de 81 de ani, a fost marcata de rolul din serialul Dallas, el insusi spunand despre personajul sau, JR Ewing, ca lumea adora sa-l urasca. Tot el a declarat ca serialul este.

VIDEO ARHIVA Actorul Larry Hagman, interpretul maleficului J.R. din Dallas, a murit la 81 de ani

Larry Hagman, interpretul personajului JR Ewing din serialul Dallas, a murit vineri, la varsta de 81 de ani, in urma complicatiilor produse de un cancer, informeaza Reuters. Actorul este cunoscut in special pentru rolul din Dallas, unde i-a dat viata persoanjului machiavelic, fara scrupule, John Ross JR) Ewing, personajul de televiziune pe care oamenii au iubit sa il dispretuiasca.

A murit actorul Larry Hagman, cunoscut pentru rolul lui J.R. din serialul Dallas (VIDEO)

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul Dallas, a murit la varsta de 81 de ani, in urma complicatiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani. Actorul a murit intr-ul.

Larry Hagman, legendarul actor care i-a dat viata lui JR in serialul Dallas, a murit la 81 de ani!

S-a stins din viata inca o legenda! Larry Hagman, actorul care l-a jucat pe JR in serialul de televiziune Dallas a decedat in cursul zilei de vineri, in urma unor complicatii cauzate de cancerul la gat. Continue reading .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )