Libnet.ro
UNICEF

20:15

Inculpatii din dosarul Lukoil raman sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Inculpatii din dosarul Lukoil raman sub control judiciar

Cele sase persoane cu functii de conducere in SC Petrotel Lukoil trimise in judecata pentru infractiuni la legea societatilor comerciale raman sub control judiciar, dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a respins cererile lor de revocare a masurii preventive. continuă pe România Liberă

Darius Valcov ramane sub control judiciar

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane sub control judiciar. Magistratii de la Curtea Suprema au decis mentinerea acestei masuri atat pentru el cat si pentru ceilalti inculpati din dosar. Fostul.

Tribunal Constanta: Mircea Basescu ramane sub control judiciar, dar poate parasi judetul, nu si tara

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate parasi judetul Constanta fara incuviintarea instantei, insa nu poate pleca din Romania, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Constanta,.

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate pleca din judet, nu si din tara

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate parasi judetul Constanta fara incuviintarea instantei, insa nu poate pleca din Romania, potrivit unei decizii a judecatorilor Tribunalului Constanta,.

Cererile de revocare a controlului judiciar depuse de inculpatii in dosarul Lukoil, respinse

Cele sase persoane cu functii de conducere in SC Petrotel Lukoil trimise in judecata pentru infractiuni la legea societatilor comerciale raman sub control judiciar, intrucat Curtea de Apel Ploiesti a respins, miercuri, cererile acestora de revocare a masurii preventive.

Suceava: O femeie este cercetata sub control judiciar dupa ce ar fi luat 1.500 de euro pentru a interveni intr-un dosar de pensionare

Procurorii au dispus, marti, punerea in miscare a actiunii penale si au instituit masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de o femeie din Suceava, pentru trafic de influenta in forma.

Darius Valcov va fi judecat in continuare sub control judiciar

Darius Valcov va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins cererea acestuia de inlocuire a masurii preventive. Fostul ministru al Finantelor a fost trimis in judecata, pe 20 mai, acesta fiind acuzat de trafic de influenta.

Prostituata din Galati care a escrocat un belgian de 210.000 de euro ramane sub control judiciar

Judecatorii de la Tribunalul Galati au decis, pe 11 august 2015, sa mentina pentru 60 de zile masura controlului judiciar pentru Cristina Alina Vrabie, o juna galateanca de 27 de ani, care este acuzata de inselaciune si spalare de bani.

Medicul prins luand mita pentru o operatie, cercetat sub control judiciar

MagistratiiTribunalului Brasov au respins propunerea de arestare preventiva in cazul medicului ortopedMarius Nica. Acesta va fi cercetat subcontrol judiciar pentru urmatoarele 60 de zile.

Emilian Eva afla joi daca va fi eliberat din arest

Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a solicitat marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie eliberat din arest si pus sub control judiciar in dosarul.

Zona interzisa de la Cernobil, cuprinsa din nou de incendii de vegetatie. Autoritatile ucrainene dau asigurari ca situatia e sub control

Zona interzisa din Cernobil a fost cuprinsa de noi incendii de vegetatie, insa autoritatile ucrainene au declarat ca situatia este sub control, relateaza agentia Interfax Ucraina, citata de Mediafax. in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )