Libnet.ro
UNICEF

07:30

Inculpatii din dosarul Microsoft, sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

România Liberă România Liberă,
Inculpatii din dosarul Microsoft, sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae si Gheorghe Stefan vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Microsoft, a decis, luni, inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe România Liberă

ICCJ: Alina Bica, judecata sub control judiciar in dosarul Bica 1. Decizia este definitiva

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia procurorilor DNA fata de controlul judiciar dispus.

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

Alina Bica, pusa sub control judiciar in dosarul Bica 1

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, a hotarat, luni, definitiv, instanta suprema.

Alina Bica scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile de la ANRP

Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, scapa de masura arestului la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la ANRP, asa-numitul dosar Bica 1, a decis luni instanta suprema. Hotararea este definitiva.

Alina Bica, cercetata sub control judiciar. Instanta a dat hotarare pozitiva si in cazul lui Videanu, care poate merge la Targul de Marmura din Italia (VIDEO)

Fosta sefa D. , Alina Bica va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Bica 2, ea scapand astfel de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii au dat o hotarare favorabila si in.

Primarul unei comune bacauane, sub control judiciar pentru mita

Primarul unei comune bacauane, Eugen Antica, a fost pus sub control judiciar, intrucat este acuzat de luare de mita, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, se arata intr-un comunicat al DNA.

Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, sub control judiciar in dosarul Microsoft: Decizia nu este definitiva

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos si fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, judecati pentru coruptie in dosarul Microsoft vor fi cercetati sub.

Dosarul Bica 1, un prim pas spre libertate. Alina Bica, cercetata sub control judiciar

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), va fi judecata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la Administratia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). Decizia de luni a Curtii Supreme este definitiva, insa nu va putea fi pusa in executare pentru ca aceasta este arestata intr-un alt dosar penal.

Dosarul Microsoft. Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan, Dorin Cocos si Dumitru Nicolae ar putea fi judecati sub control judiciar

Fostul ministru Gabriel Sandu, fostul primar Gheorghe Stefan si oameni de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, ar putea fi judecati in libertate, in dosarul Microsoft. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, luni, sa le inlocuiasca arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar. Decizia nu este definitiva.

Control judiciar pentru Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan

Judecatorii de la inalta Curte au inlocuit arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru cei patru inculpati din dosarul Microsoft judecati pentru coruptie - fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe and Stefan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )