Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul unei comune bacauane, sub control judiciar pentru mita

România Liberă România Liberă,
Primarul unei comune bacauane, sub control judiciar pentru mita

Primarul unei comune bacauane, Eugen Antica, a fost pus sub control judiciar, intrucat este acuzat de luare de mita, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, se arata intr-un comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost eliberat din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, care a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca.

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, cercetat sub control judiciar

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost eliberat din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti CAB),si a fost plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract.

DNA: Control judiciar pentru un primar din judetul Bacau

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe Antica Eugen, primar al comunei Prajesti, judetul Bacau, pentru luare de mita si efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia.

Seful suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, pus sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest a directorului suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, dispunand cercetarea acestuia sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract.

Curtea de Apel Oradea: Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, va fi cercetat in continuare sub control judiciar

Curtea de Apel Oradea a decis marti ca vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, informeaza Agerpres. Instanta a respins marti.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, ramane sub control judiciar

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor Alexandru Kiss va fi cercetat in continuare sub control judiciar, dupa ce Curtea de Apel Oradea a respins marti contestatiile formulate de DNA - Serviciul Teritorial Oradea si de Kiss Alexandru impotriva incheierii penale pronuntate de Tribunalul Bihor, potrivit unui comunicat.

Dosarul Bica 1. Fosta sefa a DIICOT, cercetata sub control judiciar. Decizia nu este definitiva

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), ar putea fi cercetata sub control judiciar in dosarul Bica 1, asta dupa ce Curtea Suprema a decis inlocuirea masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar.

Alina Bica, sub control judiciar in dosarul Bica 1

Judecatorii de la instanta suprema au inlocuit arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 1, decizia nefiind definitiva, transmit surse din presa.

ICCJ: Toti inculpatii din dosarul Bica 1, sub control judiciar

Judecatorii au inlocuit arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 1. Decizia nu este definitiva, informeaza.

Gabriel Surdu, directorul suspendat al RA-APPS, scapa de arestul preventiv. Va fi cercetat sub control judiciar

Gabriel Surdu,directorul suspendat al Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), va fi cercetat sub control judiciar, asta dupa ce a fost eliberat din arest preventiv. Procurorii anticoruptie il acuza pe Surdu ca i-ar fi cerut sefului Consiliului Judetean Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )