Libnet.ro
UNICEF

14:30

Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Hotnews Hotnews,
 Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea procurorilor ca acesta ar fi comis si alte crime. continuă pe Hotnews

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

Avocatul lui Gheorghe Dinca confirma ca inculpatul este suspectat ca ar fi comis si alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, Alexandru Bogdan, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta ar fi comis si alte.

Anchetatorii l-au adus pe Gheorghe Dinca pentru reconstituirea celor doua crime, inclusiv in locul in care ar fi aruncat una dintre victime

Anchetatorii l-au adus, luni dupa-amiaza, pe Gheorghe Dinca, pentru reconstituirea celor doua crime din Caracal, pe care acesta le-a recunoscut. Dinca este dus si acolo unde se presupune ca a aruncat cel putin una dintre victime, scrie Mediafax.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime si risca inchisoare pe viata. Ce spune avocatul sau

Gherorghe Dinca ar fi recunoscut ca le-a omorat pe cele doua fete, Alexandra si Luiza. Criminalul si-a motivat faptele in fata anchetatorilor. Da, este adevarat. A recunoscut ca le-a omorat pe.

Nepotul lui Gheorghe Dinca este un cunoscut cantaret de muzica populara

Sora vitrega a criminalului din Caracal este printre putinii membri ai familiei acestuia care a acceptat sa vorbeasca despre el. Putina lume stie insa ca unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca, mecanicul suspectat ca a omorat-o pe Alexandra. Un anchetator care a fost in casa groazei rupe tacerea!

Unul dintre anchetatorii care au luat parte la perchezitiile din Casa Groazei explica, pas cu pas, ce au facut politistii si procurorii dupa ce Alexandra a sunat la 112. Toata noaptea am stat in preajma.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Cum vrea sa scape Gheorghe Dinca de arestul preventiv

Curtea de Apel Craiova va judeca marti, 30 iulie, contestatia formulata de Gheorghe Dinca, inculpatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, la decizia de.

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )