Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nepotul lui Gheorghe Dinca este un cunoscut cantaret de muzica populara

Antena3 Antena3,
Nepotul lui Gheorghe Dinca este un cunoscut cantaret de muzica populara

Sora vitrega a criminalului din Caracal este printre putinii membri ai familiei acestuia care a acceptat sa vorbeasca despre el. Putina lume stie insa ca unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea procurorilor ca acesta ar fi comis si alte crime.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

De ce nu spune Gheorghe Dinca unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicatia este infioratoare

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, insa nu le-a indicat precis si locul unde ar fi aruncat trupurile celor doua. Expertul criminalist Dan Antonescu considera ca, cel.

Procurorii si politistii au apreciat de comun acord ca nu este oportuna patrunderea in domiciliul lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06.00, exista riscul compromiterii probelor (raport Parchetul General)

Procurorii si politistii au apreciat ca nu este oportuna patrunderea in domiciliul lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06. 00, intrucat exista riscul compromiterii probelor in situatia in care autorul nu se afla acolo, se arata in raportul realizat de Sectia de indrumare si Control din cadrul Parchetului General in ceea ce priveste interventia in cazul Caracal.

Avocatul lui Gheorghe Dinca confirma ca inculpatul este suspectat ca ar fi comis si alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, Alexandru Bogdan, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta ar fi comis si alte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )