Libnet.ro
UNICEF

01:05

India: 13 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-o multime de manifestanti

Hotnews Hotnews,
 India: 13 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-o multime de manifestanti

Cel putin 13 oameni au murit vineri in sudul Indiei dupa ce un sofer de camion a pierdut controlul asupra vehiculului si a intrat intr-un grup de manifestanti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

India: Cel putin 20 de oameni au murit dupa ce un camion a intrat intr-o multime (VIDEO)

Imaginile socante cu camioane intrate in multime ajung si pe continentul asiatic. Cel putin 20 de oameni au murit in sudul Indiei, dupa ce soferul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat.

Cel putin 44 de oameni au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie - VIDEO

Cel putin 44 de oameni au murit miercuri intr-un accident de autobuz produs intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, au anuntat responsabili locali citati de AFP si.

Un adversar al lui Vladimir Putin a murit dupa ce a fost batut in plina strada

Nikolai Andruscenko, co-fondatorul publicatiei Novai Peterburg, 73 de ani, a murit joi in spital, dupa ce a fost batut pe strada de indivizi neidentificati, in luna martie, suferind rani grave s.

O femeie a murit dupa ce sotul ei i-a taiat picioarele din greseala. Cum s-a intamplat tragedia

O femeie din China a murit dupa ce sotul ei i-a taiat picioarele, scrie Daily Mail. Barbatul curata copacii, iar sotia lui aduna frunzele. Dintr-o greseala, barbatul s-a apropiat prea mult de sotia sa si.

O batrana din Neamt a murit dupa ce hainele i-au luat foc in biserica de la o lumanare

O batrana in varsta de 86 de ani a murit dupa ce hainele cu care era imbracata au luat foc, in noaptea de Inviere, de la o lumanare, scrie Agerpres.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO, VIDEO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Marea Neagra: Trei oameni au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a esuat

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe. Capitania Portului Sulina a declarat ca incidentul a avut loc din cauza unei furtuni.

Accident SOCANT! O tanara de 17 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat (FOTO)

Pentru o familie din Radauti, sambata Pastelui s-a transformat intr-o tragedie. Pe drumul judetean 208B, care uneste localitatile Hantesti de Beresti, tanara Denisa Ursachi, de numai 17 an.

Brasov: O fata de 11 ani a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii intr-un cimitir

O fata de 11 ani a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii in cimitirul din localitatea brasoveana Bod, politistii declansand o ancheta, transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )