Libnet.ro
UNICEF

01:05

India: Cel putin 20 de oameni au murit dupa ce un camion a intrat intr-o multime (VIDEO)

B1 B1,
India: Cel putin 20 de oameni au murit dupa ce un camion a intrat intr-o multime (VIDEO)

Imaginile socante cu camioane intrate in multime ajung si pe continentul asiatic. Cel putin 20 de oameni au murit in sudul Indiei, dupa ce soferul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat. continuă pe B1

India: 13 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-o multime de manifestanti

Cel putin 13 oameni au murit vineri in sudul Indiei dupa ce un sofer de camion a pierdut controlul asupra vehiculului si a intrat intr-un grup de manifestanti, scrie AFP.

Cel putin 20 de morti. Un camion a intrat intr-o multime de protestatari, in India

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un camion a spulberat o multime de oameni intr-o localitate din India, potrivit Realitatea. net. Oamenii erau stransi in fata unei sectii de.

Proteste violente in Venezuela. Cel putin trei oameni au murit (VIDEO)

Cel putin trei oameni oameni au murit in timpul protestelor din Venezuela, dupa ce acestea au devenit tot mai violente. Sute de mii de oameni au iesit in strada, in Caracas si alte orase, pentru.

Grav accident rutier in India: Cel putin 44 de persoane au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o rapa

Cel putin 44 de persoane au decedat in urma unui accident ce a implicat un autobuz in nordul Indiei, potrivit unui oficial local, citat de Le Figaro.

Accident in lant, produs in conditii de viscol: Cel putin 24 de raniti, dupa ce 40 de masini s-au ciocnit in Slovacia

Cel putin 24 de persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, in care au fost implicate aproximativ 40 de masini, produs in nord-estul Solvaciei, in conditii de viscol, in timp.

Cel putin 44 de oameni au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie - VIDEO

Cel putin 44 de oameni au murit miercuri intr-un accident de autobuz produs intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, au anuntat responsabili locali citati de AFP si.

Cel putin 44 de oameni au murit intr-un accident de autobuz in nordul Indiei

Cel putin 44 de oameni si-au pierdut viata in urma unui accident de autobuz, care a avut loc intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh, din nordul Indiei. Autobuzul privat ransporta 56 de.

Ploile torentiale din Columbia au produs cel putin opt morti. 20 de persoane sunt disparute

Cel putin 8 persoane au murit si 20 au fost date disparute miercuri in Columbia, in urma ploilor torentiale care s-au abatut asupra orasului Manizales din centrul tarii.

Cel putin doua persoane moarte dupa protestele din Venezuela impotriva Guvernului

Un adolescent si o femeie au fost impuscate de catre autoritati in protestele din Venezuela impotriva guvernarii presedintelui Nicolas Maduro, relateaza BBC.

O femeie a murit dupa ce sotul ei i-a taiat picioarele din greseala. Cum s-a intamplat tragedia

O femeie din China a murit dupa ce sotul ei i-a taiat picioarele, scrie Daily Mail. Barbatul curata copacii, iar sotia lui aduna frunzele. Dintr-o greseala, barbatul s-a apropiat prea mult de sotia sa si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )