Libnet.ro
UNICEF

06:00

India: Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

B1 B1,
India: Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Decizie radicala a autoritatilor din India. Acestea au aprobat sambata introducerea pedepsei cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani. Guvernul a votat, intr-o intal. continuă pe B1

India introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie News. ro.

Tara care a introdus pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie Reuters. intr-o intalnire de urgenta convocata de prim-ministrul.

Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii din India

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie Reuters.

Decizie radicala dupa alegerile FRF. Este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas a declarat ca miercuri a fost ultima zi a lui in fotbal, dupa ce a primit numai opt voturi, din cele 254 exprimate la alegerile pentru presedintia FRF. Felictari lui Razvan Burleanu,.

Decizie radicala luata de Starbucks. De ce va inchide compania peste 8000 de cafenele

Doi barbati din SUA stateau intr-o cafenea Starbucks si asteptau un prieten pentru o intalnire. Unul dintre ei a vrut sa mearga pana la toaleta, dar nu a fost lasat pe motiv ca nu a cumparat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )