Libnet.ro
UNICEF

01:05

India, in stare de soc. Un barbat musulman a fost ucis pentru un motiv aberant

Antena3 Antena3,
India, in stare de soc. Un barbat musulman a fost ucis pentru un motiv aberant

Mohammad Akhlaq era in pat cand a inceput totul. O multime furioasa a dat buzna peste barbatul de 50 de ani si l-a tarat in strada, conform Indian Express. L-au batut cu caramizi pana cand acestea s-au. continuă pe Antena3

Crima terifianta la Tecuci. Un barbat si-a ucis sora in bataie si si-a taiat mama cu fierastraul pe fata

O septuagenara din Tecuci a ajuns pe patul de spital desfigurata si cu leziuni la nivelul capului. Femeia a fost batuta crunt la finalul saptamanii trecute, de propriul ei fiu. in aceeasi altercatie a fost ranita si sora barbatului de 43 de ani, dar din nefericire aceasta a decedat.

Un batran a fost ucis de o duba fara sofer

Un batran din comuna Solesti, Vaslui, si-a pierdut viata dupa ce o duba fara sofer l-a lovit. Autovehiculul a plecat de pe loc pentru ca proprietarul a uitat sa traga frana de mana dupa ce a parcat. Duba.

Crima socanta la Iasi: un copil de zece ani a fost ucis, indesat intr-un sac si aruncat intr-o rapa

Alexandru Agape a fost dat disparut din luna mai, atunci cand parintii au alertat autoritatile pentru ca minorul in varsta de zece ani nu a mai ajuns acasa de la scoala. Vineri, un localnic din satul Covansa, comuna Costuleni, a descoperit intamplator trupul neinsufletit al copilului.

Acest barbat a fost platit cu 18.000 de dolari pentru a sta 70 de zile in pat

Chiar daca pentru un lenes ar suna ca jobul ideal, in realitate nu e chiar asa. Tu ai accepta sa ramai imobilizat la pat 70 de zile pentru 18. 000 de dolari? Prin stat in pat, nu ne referim la lenevit alternat cu pauze de plimbari sau alte activitati. Targul implica sa iti desfasori absolut toate [] Acest barbat a fost platit cu 18. 000 de dolari pentru a sta 70 de zile in pat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )