Libnet.ro
UNICEF

10:45

INDONEZIA: Cinci aeroporturi inchise din cauza unui vulcan

România Liberă România Liberă,
INDONEZIA: Cinci aeroporturi inchise din cauza unui vulcan

Autoritatile locale au precizat ca zborurile vor fi reluate doar dupa ce activitatea vulcanului va scadea in intensitate. continuă pe România Liberă

Cinci aeroporturi indoneziene, printre care cel de pe insula Bali, inchise din cauza eruptiei vulcanului Mount Raung

Autoritatile indoneziene au inchis cinci aeroporturi, printre care si cel de pe insula Bali, din motive de securitate in urma eruptiei vulcanului Mount Raung, din estul insulei Java, informeaza BBC News. Astfel,.

CHINA. Peste 60.000 de oameni, evacuati din cauza unui SUPER TAIFUN

Autoritatile de la Beijing au decis sa evacueze zeci de mii de oameni si au anulat zeci de trenuri din cauza apropierii unui supertaifun ale careui rafale rafale de vant va depasi peste 200 de kilometri pe ora.

Eruptia unui vulcan din Indonezia da batai de cap turistilor. Aeroportul de pe insula Bali, iNCHIS

Cinci aeroporturi din Indonezia, printre care si cel de pe insula Bali, o importanta destinatie turistica, au fost inchise din motive de securitate in urma eruptiei vulcanului Mount Raung, din estul insulei Java.

Eruptia unui vulcan blocheaza mii de turisti la sol. Sute de curse aeriene, anulate

Eruptia unui vulcan in centrul Indoneziei a determinat inchiderea vineri a cinci aeroporturi, dintre care unul asaltat de turisti, cel din Bali. 250 de zboruri au fost anulate, blocand mii de turisti, scrie Le.

Insectele au devenit agresive din cauza caldurii. Locuitorii unui sat din Gorj, terorizati de albine

Si insectele au devenit agresive din cauza caldurii. intr-un sat din Gorj, oamenii spun ca nu mai pot sta nici in propriile case din cauza albinelor. O persoana necunoscuta a adus in apropierea caselor peste 500.

Delia isi pierde vocea din cauza tigarilor? VIDEO

Delia isi poate pierde vocea din cauza tigarilor. Artista are in prezent noduli pe corzile vocale, iar una din cauza ar fi si fumatul exagerat, un viciu care dauneaza mult artistilor. Iata ce spun medicii.

Izolati in mijlocul Dunarii din cauza furtunii. Un copil a trecut printr-o experienta traumatizanta

Un copil in varsta de sapte ani, bunicul sau si un alt barbat, ramasi izolati din cauza valurilor puternice, pe o insula, pe Dunare, in timp ce pescuiau, au fost salvati, joi seara, de catre politistii.

Circulatia a trei trenuri a fost intrerupta in Iasi, din cauza ploii abundente si vijeliei

Circulatia a trei trenuri a fost intrerupta joi, intre Pascani si Targu Frumos, din cauza ploii abundente si vijeliei, potrivit lui Constantin Axinia, directorul CFR Iasi. intreruperea a fost pe o perioada de.

Canicula afecteaza sanatatea galatenilor: Alte noua persoane au cazut pe strada din cauza temperaturilor ridicate

Noua persoane au cazut pe strada, in ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor ridicate care s-au inregistrat in judetul Galati, a afirmat, joi, seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

Europa, intre canicula si furtuna: Doi romani au murit in ultimele trei zile in Italia din cauza caldurii. in Polonia un barbat a fost strivit de un copac daramat de vijelie

Doi romani au murit in Italia, in ultimele trei zile, din cauza caniculei, unul de 48 de ani care se afla la pescuit intr-o localitate situata in apropiere de Verona si altul care a murit pe un teren agricol din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )