Libnet.ro
UNICEF

06:00

Inedit: Festival de teatru in case si apartamente

Adevărul Adevărul,
Inedit: Festival de teatru in case si apartamente

Exista, cel putin in Bucuresti, proiecte culturale de negasit prin alte tari, chiar si cele dezvoltate, la care ne uitam cu jind. Unul dintre ele, care s-a dezvoltat frumos, si la care am participat ca spectator de vreo cateva ori, este si TEATRUL DE APARTAMENT, desfasurat anul acest intr-un adevarat festival urban de teatru - Home Fest. continuă pe Adevărul

Cel putin 25 de morti intr-un accident rutier produs in Thailanda

Cel putin 25 de persoane au murit, iar alte 22 au fost ranite intr-un accident de autocar produs luni seara in nordul Thailandei. Autocarul a ramas fara frane in timp ce cobora un deal, a explicat ofiterul d.

Cel putin 32 de raniti dupa ce un tren a deraiat la aeroportul din Chicago

Cel putin treizeci de persoane au fost ranite usor dupa ce un tren care circula pe ruta catre aeroportul international OHare din Chicago a deraiat luni si s-a lovit de o platforma, relateaza Chicago Tribune, in editia electronica.

Epidemie de febra Ebola in Guineea: cel putin 59 de morti

Epidemia de febra hemoragica virala care a lovit statul african Guineea este cauzata de virusul Ebola si s-a soldat deja cu cel putin 59 de morti, potrivit unui nou bilant anuntat sambata, in capitala Conakry, de catre seful departamentului de preventie din cadrul Ministerului Sanatatii, medicul Sakoba Keita, citat de AFP.

Cel putin 35 de morti in urma coliziunii unui autocar cu o cisterna, in Pakistan

Cel putin 35 de oameni au murit, sambata, in sudul Pakistanului, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua autocare si o cisterna, anunta autoritatile regionale, citate de AFP, conform.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )