Libnet.ro
UNICEF

19:15

Informatii de ultima ora despre vedeta in stare critica: Plamanii sunt la 5%

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre vedeta in stare critica: Plamanii sunt la 5%

Starea de sanatate a impresarului vedetelor, Lucian Ionescu, este foarte grava. Plangea, se sufoca, plamanii sunt doar 5%. Lucian Ionescu, vedeta de la ATI. Informatii de ultima ora despre starea sa de sanatate Este intubat, la ATI, la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino. Plamanii lui sunt blocati, mai functioneaza doar 5%, doar o minune il . continuă pe Playtech

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Avertisment de ultima ora din partea specialistilor. Milioane de copii, in pericol. Cum actioneaza, de fapt, noua tulpina de COVID-19

Veste proasta pentru milioane de cetateni. Cu cat se descopera mai multe informatii referitoare la efectele produse de noua tulpina de coronavirus, cu atat specialistii sunt si mai ingrijorati, transmitand avertismente catre populatie. O noua categorie de persoane, predispusa la infectarea cu noua tulpina COVID-19 Specialistii britanici trag semnale disperate de alarma in ceea ce .

Accident extrem de grav in Sibiu. Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei se afla in stare critica

Un accident teribil a avut loc in aceasta dimineata in Sibiu, intre Avrig si Porumbacu de Jos, intre doua autoturisme. Din nefericire, tragedia s-a soldat cu cinci victime, dintre care, doua moarte. Cum s-a produs tragedia Un accident extrem de grav s-a soldat cu moartea a doua persoane, in urma impactului frontal dintre doua autoturisme.

Ultima ora. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea indragitului intrepret de muzica populara

Indragitul cantaret de muzica populara, Gheorghe Turda, a anuntat ca s-a infectat cu COVID-19. Acesta a aflat vestea soc de la medici, dupa sosirea rezultetlor testului pe care l-a efectutat sambata. Familia sa a fost foarte speriata, dar ulterior, frica s-a mai domolit. De unde s-a infectat cantaretul Potrivit primelor sale declaratii, Gheorghe Turda se .

Simona Halep, decizie de ultima ora. A stabilit acum ce va face imediat dupa Revelion

Inca mai sunt cateva zile bune pana anul 2021, dar Simona Halep si-a stabilit deja programul pentru startul sezonului 2021. Astfel ca sportiva romanca intentioneaza sa ia parte la primul turneu al anului, si anume, cel de la Abu Dhabi, care este dotat cu 565. 530 de dolari si care este programat in perioada 5-13 ianuarie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )