Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS PENTRU IANUARIE: Afacerile din comertul cu autovehicule si serviciile de piata au crescut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS PENTRU IANUARIE: Afacerile din comertul cu autovehicule si serviciile de piata au crescut

Afacerile din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a inregistrat o crestere cu 4,3%, ca serie bruta, in ianuarie 2019 fata de aceeasi perioada din anul precedent. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Afacerile din comertul cu autovehicule au crescut, in ianuarie

Afacerile din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a inregistrat o crestere cu 4,3%, ca serie bruta, in ianuarie 2019 fata de aceeasi perioada din anul precedent, in mare parte ca urmare a vanzarilor de motociclete, piese si accesorii aferente, respectiv intretinerea si repararea motocicletelor, arata datele Institutul National de Statistica INS), publicate vineri.

IN IANUARIE 2019: Afacerile din industrie s-au majorat cu 4,3%

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut in ianuarie, fata de aceeasi luna a anului trecut, cu 4,3%, un ritm crescut fata de cel din decembrie.

LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

ACTUALIZARE: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a bugetului ----- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru a discuta din nou, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019.

BE EU. Norme pentru protectia agricultorilor din Uniunea Europeana

Europarlamentarii voteaza un serie noua de norme care vor asigura protectia tuturor agricultorilor si a intreprinderilor mici si mijlocii din UE impotriva practicilor de rea credinta din partea partenerilor de.

Gabriela Firea, despre masurile luate pentru repararea gropilor din Capitala: Vor incepe lucrari extinse de reabilitare a carosabilului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca au fost luate masuri pentru repararea a 600 de gropidin Bucuresti si ca in continuare se lucreaza pentru solutionarea problemei. Cea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )