Libnet.ro
UNICEF

12:00

INS: Peste 20% dintre copii si tineri nu au fost inscrisi la scoala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Peste 20% dintre copii si tineri nu au fost inscrisi la scoala

Populatia scolara din sistemul national de educatie a fost, in anul scolar/universitar 2013-2014, de 3,65 milioane copii, elevi si studenti inscrisi, reprezentand 78,2% dintre persoanele de varsta scolara, informeaza astazi Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Ratele Prima Casa la garsoniere si la apartamentele cu doua camere sunt cu peste 20% mai mici fata de chiriile lunare

Rata lunara la garsonierele cumparate in Capitala prin programul Prima Casa ajunge, in medie, si cu peste 20% mai mica fata de chiria medie lunara, arata concluziile unui studiu remis azi redactiei.

Peste 60% dintre romanii care cumpara vacante reduse de Black Friday le achizitioneaza online

Mai mult de 60% dintre romanii care cumpara vacante profitand de reducerile de Black Friday le achizitioneaza online, iar cele mai solicitate destinatii sunt Litoralul romanesc, Grecia insulara, Grecia continentala, Bulgaria, Spania si Turcia, arata un studiu al agentiei de turism Mareea.

CONCEDIERI la Ford Craiova! Peste 20% dintre angajati isi vor pierde locul de munca

Peste 20% dintre angajatii uzinei auto Ford de la Craiova isi vor pierde locul de munca in urma unui program anuntat de constructorul american prin care personalul va fi redus cu 680 de angajati din totalul de aproximativ 3.

Power Clouds a investit peste 20 milioane dolari, in parcuri solare

Power Clouds a dezvoltat un proiect de peste 20 de milioane de dolari, in tara noastra, investind in construirea a cinci parcuri fotovoltaice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )