Libnet.ro
UNICEF

06:45

Inspectia Judiciara, de acord sa treaca la Ministerul Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Inspectia Judiciara, de acord sa treaca la Ministerul Justitiei

Apreciem intenta ministrului justitiei de a consolida independenta Inspectiei Judiciare fata de Consiliul Superior al Magistraturii. Aceste modificari sunt in acord cu pozitiile pe care Inspectia le-a avut in decursul timpului legate de necesitatea unei autonomii reale a Inspectiei Judiciare, se arata intr-un comunicat remis presei miercuri de Inspectia Judiciara. continuă pe Hotnews

Inspectia Judiciara trece la Ministerul Justitiei. Reactia inspectorilor la anuntul ministrului Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca una dintre modificarile propuse la pachetul de legi ale Justitiei prevede ca Inspectia Judiciara sa treaca la Ministerul Justitiei, decizie primita.

Tudorel Toader: Inspectia Judiciara trece la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca una dintre schimbarile la legile justitiei se refera la statutul Inspectiei Judiciare. Astfel, aceasta institutie ar urma sa treaca din subordinea.

Tudorel Toader: Inspectia Judiciara trece la Ministerul Justitiei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca una dintre schimbarile la legile justitiei se refera la statutul Inspectiei Judiciare. Astfel, aceasta institutie ar urma sa treaca din subordinea.

UPDATE // Tudorel Toader: Inspectia Judiciara trece la Ministerul Justitiei / Reactia Inspectiei Judiciare (VIDEO)

UPDATE:Modificarile la legile justitiei nu sunt privite cu ochi buni de magistrati. Trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministerului este considerata de multe voci ca o politizare a.

Ca pe vremea Rodicai Stanoiu: Inspectia Judiciara va trece in subordinea Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca una dintre modificarile propuse la pachetul de legi ale Justitiei prevede ca Inspectia Judiciara IJ) sa treaca la Ministerul Justitiei MJ).

Inspectia Judiciara, reactie la modificarile legilor Justitiei

Inspectia Judiciara IJ) considera ca, in contextul actual, autonomia institutionala este singura solutie pentru realizarea efectiva a misiunii sale, arata IJ, miercuri seara, intr-o postare pe.

Inspectia Judiciara, dornica sa i se subordoneze ministrului ALDE al Justitiei

Inspectia Judiciara sustine ca propunerea anuntata de ministrul Tudorel Toader de trecere a acestei institutii in subordinea Ministerului Justitiei este in acord cu necesitatea unei autonomii reale si consolidarea independentei fata de CSM.

Inspectia Judiciara isi nuanteaza pozitia fata de modificarea legilor justitiei

Inspectia Judiciara IJ) si-a nuantat miercuri seara pozitia fata de modificarile la legile justitiei anuntate de catre ministrul Tudorel Toader, inclusiv trecerea IJ la Ministerul Justitiei. IJ saluta orice initiativa vizand consolidarea independentei sale, dar subliniaza ca autonomia este singura solutie pentru o activitate eficienta.

Fostul sef al CCR, Augustin Zegrean: Trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei nu e in regula

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu vede cu ochi buni propunerea din noul pachet de legi ale Justitiei potrivit careia Inspectia Judiciara va trece de la.

Tudorel Toader propune subordonarea politica a Inspectiei Judiciare, care ar urma sa treaca de la CSM la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa ca propune, printr-un pachet mai larg de modificari ale legilor Justitiei, trecerea Inspectiei Judiciare de la CSM la Ministerul Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )