Libnet.ro
UNICEF

00:06

Instanta suprema din SUA accepta masurile antiimigratie dispuse de presedintlele Trump, dar cu unele derogari

România Liberă România Liberă,
Instanta suprema din SUA accepta masurile antiimigratie dispuse de presedintlele Trump, dar cu unele derogari

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai mare flexibilitate in cazul vizelor cetatenilor din sase tari din Orientul Mijlociu si Africa. continuă pe România Liberă

Curtea Suprema din SUA a dat o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor

Curtea Suprema din SUA a dat miercuri o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor. Astfel, instanta a decis ca bunicii se numara printre rudele care pot ajuta cetatenii din sase tari musulmane vizate de restrictii la intrarea pe teritoriul Statelor Unite sa primeasca acces in tara, relateaza news. ro citand Associated Press.

Masurile antiimigratie dispuse de Donald Trump au fost acceptate

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai.

Casa Alba ii acuza pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale din SUA

Administratia de la Casa Alba i-au acuzat, luni, pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale de anul trecut, contraatacand astfel in scandalul ingerintei Rusiei in alegerile din SUA.

Curtea de Apel spune ca nu are competenta sa judece dosarul Elenei Udrea si il retrimite la Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca nu are competenta materiala de a judeca dosarul in care Elena Udrea si Ioana Basescu sunt acuzate in legatura cu finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, cauza fiind retrimisa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie Agerpres.

Trump: Lasati Obamacare sa esueze. Legea serviciilor medicale din SUA creeaza noi controverse in Congres

Liderul majoritatii din Senat, republicanul Mitch McConnel, a declarat marti ca anularea legii serviciilor medicale, cunoscuta drept Obamacare, va fi supusa la vot zilele urmatoare, noteaza Reuters. In cadrul unui mesaj pe Twitter, Trump a afirmat ca la fel cum am zis intotdeauna, lasati Obamacare sa esueze si apoi veniti cu un plan foarte bun al serviciilor medicale. Ramaneti aproape!, potrivitBBC.

Donald Trump si-a angajat un avocat pentru investigatiile legate de interventia Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat sambata ca avocatul Ty Cobb va fi consilier special pentru a se ocupa de raspunsul Casei Albe cu privire la investigatiile legate de ingerinta Rusiei in alegerile din Statele Unite .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )