Libnet.ro
UNICEF

12:15

Institutul Al-Azhar, cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat. Armata someaza manifestantii sa plece din zona palatului prezidential

Hotnews Hotnews,
Institutul Al-Azhar, cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat. Armata someaza manifestantii sa plece din zona palatului prezidential

Institutul egiptean Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, i-a cerut joi presedintelui Mohamed Morsi sa-si suspende puterile exceptionale pe care si le-a arogat, in conditiile in care armata i-a somat pe manifestantii anti-prezidentiali sa paraseasca zona palatului prezidential pana la ora 15,00 GMT, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat

Institutul egiptean Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, i-a cerut astazi presedintelui Mohamed Morsi sa-si suspende puterile exceptionale pe care si le-a arogat, in conditiile in care armata i-a somat pe manifestantii anti-prezidentiali sa paraseasca zona palatului prezidential pana la ora 15:00 GMT, scrie AFP, potrivit surselor de presa.

A murit cea mai inalta femeie din lume

Chinezoaica Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, a murit pe 13 noiembrie, insa vestea mortii sale a aparut abia acum. Femeia, care avea 40 de ani, masura 2,36 m inaltime si ajunsese in anumite.

Cea mai in varsta persoana a omenirii a murit.

Cea mai in varsta persoana a omenirii - inregistrata ca atare in Cartea Recordurilor -, Besse Cooper, a murit marti, la varsta de 116 ani, la Monroe Georgia, sud-estul Statelor Unite) , a anuntat fiul sau la CNN, potrivit Agerpres. A avut o viata lunga si placuta si s-a stins in liniste, a spus Sidney, citat de AFP. Cartea Recordurilor a inregistrat-o ca pe cea mai in varsta persoana a omenirii in ianuarie 2011. Se nascuse pe 26 august 1896 in Tennessee. Cand era intrebata care este .

Imagini UNICE cu cea mai noua autostrada din Romania. Cum a marcat Google noul drum

Imaginile au fost realizate de un utilizator al site-ul dedicat drumurilor din Romania, skyscrapercity. com, si arata in ce stadiu se afla lucrarile la cea mai noua autostrada din Romania - tronsonul.

Cea mai mare pedeapsa pentru file-sharing ilegal: 40 de luni de inchisoare

Gregory Cherwonik, un cetatean in varsta de 51 de ani din New York, a capatat cea mai lunga pedeapsa acordata de un tribunal nord-american intr-un caz de file-sharing ilegal al fisierelor protejate de legile.

Laurentiu Duta si Dony cauta cea mai talentata voce feminina!

Dupa proiectul de succes national si international Alex Mica, 1ArtistMusic cauta acum o fata la fel de talentata! Casa de productie fondata de Laurentiu Duta si Dony, impreuna cu Alex Mica si The Kid, a lansat de curand campania 1AM Girl A sosit momentul Tau!, la care orice tanara cu aptitudini muzicale se poate [.

FOTO Top 2012: Orasele cu cea mai buna infrastructura din lume.

Centrele europene domina din nou clasamentul oraselor cu cea mai buna infrastructura din lume, dupa cum reiese din ultimul studiu realizat de compania de consultanta Mercer in 2012. Cu toate acestea, pe primul loc in top se afla orasul Singapore. Infrastructura din orasele germane si daneze este printre cele mai bune din lume, datorita facilitatilor din aeroporturi, gradului de conectivitate international si local, precum si datorita unui standard ridicat al serviciilor publice, a declarat .

Cea mai mare nestemata din lume, expusa la Washington. Are 35 de centimetri si 2 kilograme

Cea mai mare nestemata din lume si-a gasit casa. A intrat in custodia unui muzeu din Washington, unde va putea fi admirata de milioane de vizitatori. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro,.

A murit la 116 ani. Cea mai batrana femeie din lume si-a dat ultima suflare

Americanca Besse Cooper, femeia care e intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai batrana persoana din lume, a incetat din viata, miercuri, la varsta de 116 ani. Besse Cooper a trait in Georgia, a fost.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o subsidiara a Exxon Mobil Corporation, au demarat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )