Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Adevărul Adevărul,
Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii bucuresteni. continuă pe Adevărul

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, potrivit Mediafax.

Incident armat la Poligonul UTI din Capitala: Directorul poligonului, Nicolae Tanase, a fost impuscat de un cursant care apoi s-a sinucis

Directorul poligonului din cadrul companiei UTI, Nicolae Tanase, in varsta de 56 de ani, a fost impuscat de un cursant, marti seara, clientul respectiv luandu-si si el viata, au declarat pentru agentia Mediafax surse judiciare.

Trei morti si opt raniti, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas la Kabul

Trei persoane au fost ucise, iar alte opt ranite, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas comis duminica la Kabul, capitala Afganistanului, relateaza Associated Press, in pagina electronica. ?inta.

Un membru al CICR, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar in nordul Mali

Un membru al Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a fost ucis, iar un altul al Crucii Rosii din Mali ranit, luni, in urma unui atac asupra unui convoi umanitar comis in apropiere de Gao, un oras din.

Membru al Crucii Rosii, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar din Mali

Un membru al Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a fost ucis, iar un altul al Crucii Rosii din Mali ranit, luni, in urma unui atac asupra unui convoi umanitar comis in apropiere de Gao, informeaza Mediafax. Starea de sanatate a membrului Crucii Rosii din Mali este stabila.

Deputat ranit, in urma unui atentat sinucigas la Kabul. Trei oameni au murit si opt au fost raniti

Trei persoane au fost ucise, iar alte opt ranite, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas comis duminica la Kabul, capitala Afganistanului, relateaza Associated Press, in pagina electronica. Tinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )