Libnet.ro
UNICEF

22:00

Membru al Crucii Rosii, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar din Mali

România Liberă România Liberă,
Membru al Crucii Rosii, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar din Mali

Un membru al Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a fost ucis, iar un altul al Crucii Rosii din Mali ranit, luni, in urma unui atac asupra unui convoi umanitar comis in apropiere de Gao, informeaza Mediafax. Starea de sanatate a membrului Crucii Rosii din Mali este stabila. continuă pe România Liberă

Somalia: Un diplomat ONU, ucis intr-un atac asupra unui hotel

Un diplomat al ONU si alte 19 persoane au fost ucisi, dupa ce mai multi barbati inarmati au luat cu asalt, vineri seara, un hotel din Mogadishu frecventat de oficiali somalezi, jurnalisti si oameni de afaceri, informeaza Mediafax.

Un diplomat ONU, ucis intr-un atac asupra unui hotel din Somalia

Un diplomat al ONU si alte 19 persoane au fost ucisi dupa ce mai multi barbati inarmati au luat cu asalt, vineri seara, un hotel din Mogadishu frecventat de oficiali somalezi, jurnalisti si oameni de afaceri, relateaza CNN.

Trei morti si opt raniti, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas la Kabul

Trei persoane au fost ucise, iar alte opt ranite, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas comis duminica la Kabul, capitala Afganistanului, relateaza Associated Press, in pagina electronica. ?inta.

Deputat ranit, in urma unui atentat sinucigas la Kabul. Trei oameni au murit si opt au fost raniti

Trei persoane au fost ucise, iar alte opt ranite, intre care un deputat, in urma unui atentat sinucigas comis duminica la Kabul, capitala Afganistanului, relateaza Associated Press, in pagina electronica. Tinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )