Libnet.ro
UNICEF

23:45

Insula din Pacific care face legea pe internet

Antena3 Antena3,
Insula din Pacific care face legea pe internet

Se spune de multe ori ca evolutia tehnologiei informatiei a facut lumea mai mica si am putea adauga ca a transformat si unele teritorii insignifiante pe harta in superputeri ale internetului. Insula. continuă pe Antena3

Prima banca din Romania care le permite clientilor sa aleaga intre un credit imobiliar standard sau unul cu posibilitatea de dare in plata

Bancile profita de legea darii in plata, incep sa-si modeleze produsele de creditare dupa acesta lege si arunca pe piata credite ipotecare de achizitie cu optiunea de cedare bun. Practic o banca din top.

VIDEO: Ucraina va participa la Eurovision cu o piesa care face aluzii la deportarea tatarilor din Crimeea

Ucraina participa, anul acesta, la concursul Eurovision, cu o piersa care a declansat o polemica in Rusia, intrucat evoca deportarea tatarilor din Crimeea de catre Stalin a tatarilor din Crimeea.

44 de ani. Inteligenta, educata, focusata pe consultanta si retail. Acesta e portretul robot al femeii care face business in Romania

Un studiu realizat de compania de servicii financiare KeysFin releva ca, spre deosebire de anii trecuti, tot mai multe femei intra in afaceri, dovada ca peste 200. 000 de firme au actionari majoritari reprezentantele sexului frumos. Cele mai noi date de la Registrul Comertului si Ministerul de Finante arata ca 217. 400 de femei sunt implicate in prezent in afaceri, in calitate de actionari majoritari la societati comerciale active pe piata romaneasca. Cele mai multe fac afaceri in Bucuresti, unde sunt inregistrate 47. 118 firme cu actionari majoritari femei, urmate de cele din Cluj 11. 842 firme), de doamnele din Timis 9797 firme), Constanta 9401 societati), Prahova 7654 firme) si Ilfov 6984 societati).

In branza servita elevilor din Pitesti care au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie au fost depistate E.Coli si stafilococ

Directorul Directiei Sanitar Veterinare Arges, Daniel Lupu, a declarat ca, potrivit rezultatelor partiale ale institutiei pe care o conduce, in branza servita elevilor in cantina Scolii Nr. 16 din Pitesti au fost depistate bacteria E. Coli si stafilococ, transmite Mediafax.

Casa din Romania care atrage privirile tuturor. A fost proiectata de fratele unei cunoscute actrite. FOTO

In comuna prahoveana Izvoarele, o constructie desprinsa parca din filmele stiintifico-fantastice starneste admiratie. Este vorba despre o casa sferica, numita dom geodezic. Proiectul apartine.

Aniversare tragica! Unul din baietii care si-au pierdut viata in accidentul din Mamaia a murit de ziua mamei sale

Dezvaluiri incredibile au aparut in cazul tinerilor care si-au pierdut viata in urma cumplitului accident din Mamaia, de pe 3 martie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )