Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnirea dintre Barack Obama si liderii Congresului a fost amanata

Adevărul Adevărul,
intalnirea dintre Barack Obama si liderii Congresului a fost amanata

Intalnirea, care trebuia sa aiba loc luni dupa-amiaza, dintre presedintele american Barack Obama si liderii republicani si democrati din Congres, in care urma sa fie stabilit un compromis bugetar, a fost amanata, potrivit anuntului de la Casa Alba. continuă pe Adevărul

intalnirea dintre Barack Obama si liderii Congresului privind criza bugetara a fost ...

Intalnirea prevazuta pentru luni dupa-amiaza intre presedintele Barack Obama si liderii din Congres in legatura cu un compromis bugetar a fost amanata, a transmis Casa Alba, conform Mediafax. Presedintia americana a lasat sa se inteleaga ca amanarea acestei reuniuni prevazuta initial pentru ora locala 15:00 22:00, ora Romaniei) nu constituie un semn negativ si a subliniat ca a luat aceasta decizie pentru a permite liderilor Senatului sa continue sa realizeze progrese importante catre o .

Tanara Malala, primita de presedintele Barack Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval.

Doamnele dure ale lui Barack Obama: ele sunt cele care conduc SUA de pe tocuri

Toata lumea stie ca Barack Obama are un vis american: sa conduca tara alaturi de dame competente. In ciuda comentariilor rautacioase ale adversarilor sai, presedintele american a luat decizii de la Casa Alba inconjurat de tocuri. Le Mondele prezinta pe cele care demonstreaza ca, uneori, cel mai puternic este cuvantul femeiesc.

Doamnele dure ale lui Barack Obama: ele sunt cele care conduc SUA de pe tocuri

Toata lumea stie ca Barack Obama are un vis american: sa conduca tara alaturi de dame competente. In ciuda comentariilor rautacioase ale adversarilor sai, presedintele american a luat decizii de la Casa Alba inconjurat de tocuri. Le Monde le prezinta.

Greva generala de la metrou si RATB a fost amanata

16: Sindicalistii au anuntat ca greva generala a fost amanata, atat metroul cat si RATB-ul urmand sa circule in regim normal. Conflictul nu s-a stins, ci este doar suspendat, a precizat un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )