Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce se intampla cu acordul nuclear cu Iranul, dupa retragerea SUA

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu acordul nuclear cu Iranul, dupa retragerea SUA

Ministrul de externe francez, Jean-Yves Le Drian, si omologul sau britanic, Boris Johnson, au exprimat luni, la Londra, vointa guvernelor lor de a salva acordul nuclear cu Iranul, incheiat in iulie 2015 si din. continuă pe Antena3

ANALIZA CNBC: Economia Iranului, spre o spirala a mortii dupa retragerea SUA din acordul nuclear

Economia Iranului s-ar putea indrepta spre o spirala a mortii, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea SUA din acordul nuclear cu aceasta tara, potrivit unei analize publicate de CNBC.

Rouhani spune ca Iranul ar putea ramne parte din acordul nuclear n ciuda dorintei SUA

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat ca, daca interesele tarii sunt protejate, Teheranul va ramane in acordul nuclear semnat in 2015, despre care ministrul sau de Externe crede ca poate fi reproiectat fara SUA.

Veste teribila pentru soferii din Romania. Cum ii afecteaza in mod direct retragerea SUA din acordul cu Iranul

Soferii din Romania vor avea de suferit dupa anuntul SUA privind retragerea din acordul nuclear cu Iranul. Petrolul a ajuns la 77,89 de dolari pe baril si este estimat sa ajung la 90-100 de dolari pe baril,.

Ofensiva diplomatica internationala pentru salvarea acordului nuclear cu Iranul / Discutie telefonica Merkel - Putin / Ministrul iranian de Externe, vizite la Beijing, Moscova si Bruxelles

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel s-au pronuntat vineri, intr-o convorbire telefonica, pentru mentinerea acordului nuclear iranian, dupa retragerea Statelor Unite, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Uniunea Economica Eurasiatica va semna un acord comercial cu Iranul, n contextul sanctiunilor SUA

Uniunea Economica Eurasiatica, o structura coordonata de Rusia, va semna un acord comercial cu Iranul, in contextul in care Administratia Donald Trump impune, dupa retragerea din Acordul nuclear, noi sanctiuni contra regimului de la Teheran, relateaza site-ul agentiei Associated Press, citat de Mediafax.

SUA, lovitura pentru companiile europene.Sanctiuni dupa decizia lui Trump referitoare la Iran

Ar fi posibil ca Washingtonul sa impuna sanctiuni impotriva companiilor europene care fac afaceri cu Iranul dupa retragerea SUA din acordul nuclear, a declarat John Bolton, consilierul prezidential american pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )