Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla acum cu copilul Elodiei si al lui Cristian Cioaca. Cati bani primeste, chiar daca si-a schimbat numele

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu copilul Elodiei si al lui Cristian Cioaca. Cati bani primeste, chiar daca si-a schimbat numele

In urma cu 13 ani, cazul Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca aparea la toate posturile TV din Romania. Avocata nu era de gasit nicaieri, iar autoritatile erau neputincioase in fata acestui caz. Acum Cioaca isi ispaseste pedeapsa in inchisoare, fiind gasit vinovat de uciderea sotiei sale. Fiul celor doi are acum de suferit cel mai . continuă pe Playtech

Ungaria, intr-o situatie disperata. Se intampla acum: e mai rau decat in Romania

In plina criza, aflam ca Ungaria se afla in cea mai grava din Europa in ceea ce priveste rata mortalitatii. Numarul de noi infectii nu ofera o imagine completa a situatiei. Numarul este in prezent mai semnificativ decat in timpul primului val de pandemie. Ungaria, intr-o situatie disperata Ungaria se afla in a patra situatie .

Primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas fara mandat. Ce se va intampla acum cu el

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica a ramas far noul mandat de primar. Decizia Prefectului de Bistrita-Nasaud a fost anuntata astazi. Oficialul a semnat demiterea acestuia dupa ce Instanta l-a judecat pe fostul primar din Sangeorz Bai. Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas .

Se intampla acum la granita. Romanii sunt umiliti. Consiliul Europei a intervenit

Consiliul Europei a luat act dupa o serie de fapte constatate in Bulgaria. Vecinii par sa nu mai tina cont de prietenia care ii leaga de poporul roman. Consiliul Europei cauta dreptatea pentru romanii din Bulgaria intr-un raport dat publicitatii luni, 12 octombrie, Consiliul Europei recomanda Bulgariei promovarea invatamantului in limbile minoritatilor prin introducerea acesteia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )