Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sorin Oprescu, barosanul la care ajungea o parte din mita de la afaceristi. Dezvaluiri din referatul DNA

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu, barosanul la care ajungea o parte din mita de la afaceristi. Dezvaluiri din referatul DNA

Procurorii anticoruptie au inregistrari ambientale cu discutii intre denuntatori si complicii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre valoarea mitei si despre modalitatea prin care banii ar fi urmat sa fie. continuă pe Antena3

AFP, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Jurnalistii de la AFP noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte, fiind.

Presa straina, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Site-ul blink. htcsense. com noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte,.

Retinerea lui Sorin Oprescu, sarbatorita de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti

Retinerea lui Sorin Oprescu a atras si atentia Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti. Membrii comunitatii au venit la sediul Primariei Generale, dar si la sediul DNA, pentru a-si exprima bucura fata de.

Sorin Oprescu, retinut. Care sunt acuzatiile oficiale

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la.

Sorin Oprescu, cele patru momente esentiale din cariera publica si politica

Medic-starleta si politician atipic acestia sunt pilonii pe care si-a construit imaginea publica Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. A capatat notorietate odata cu moartea lui Corneliu Coposu, a esuat de doua ori la Primaria Capitalei inainte de a si-o adjudeca tot de doua ori si parea ca nimic nu-i sta in cale pentru un al treilea mandat. insa al treilea mandat s-a dovedit a fi unul de arestare.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita. in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a infiintat in administratia.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Perchezitia s-a incheiat, edilul a fost scos din casa cu catuse la maini

15:Sorin Oprescu a fost scos din casa cu catuse la maini si se indreapta spre sediul DNA. Mascatii au ridicat din locuinta edilului mai multe cutii cu documente. 15: Avocatul lui Sorin O.

Sorin Oprescu, retinut de DNA, sub acuzatia de luare de mita

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a fost retinut pentru 24 de ore, de procurorii DNA, sub acuzatia de luare de mita, si urmeaza sa fie prezentat, astazi, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Arestarea lui Sorin Oprescu ridica intrebari legate de costul real al anumitor lucrari publice, printre care si Arena Nationala

Retinerea lui Sorin Oprescu, prins ca ca a luat mita 25. 000 de euro, o transa dintr-o suma totala de 60. 000 de euro, ridica mai multe intrebari legate de costul real al lucrarilor publice contractate de.

UPDATE. Noi retinuti in dosarul lui Sorin Oprescu

Sefa Palatului Mogosoaia si adjunctul sau au fost retinuti, duminica seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care Sorin Oprescu este acuzat de luare de mita. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )