Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce se intampla cu masinile cu volan pe dreapta, cumparate din Marea Britanie. Cat mai au voie sa circule pe teritoriul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu masinile cu volan pe dreapta, cumparate din Marea Britanie. Cat mai au voie sa circule pe teritoriul Romaniei

Masinile cu volan pe partea dreapta, cumparate din Regatul Unit si aduse in Romania, nu mai pot fi inmatriculate de la 1 ianuarie in tara, intrucat omologarea emisa de Marea Britanie nu va mai fi valabila. Aceasta este o alta consecinta a Brexit-ului. continuă pe Adevărul

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

CORONAVIRUS |Mai multe loturi cu vaccinuri AstraZeneca au ajuns in spitalele din Marea Britanie inainte de lansare

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-Covid vor fi disponibile, incepandde luni, pentrugrupurile vulnerabile prioritare din Regatul Unit al Marii Britanii, noteaza Sky News. Sute.

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

Cat de departe s-a raspandit noua tulpina a COVID-19, aparuta in Marea Britanie. Lista completa a celor 33 de tari

Turcia este ultima tara in care virusul B. 7, noua tuplina de COVID-19, aparut in Marea Britanie, s-a raspandit. De la 1 ianuarie, Turcia si-a inchis oficial granitele fata de persoanele care sosesc din.

Coronavirus: Marea Britanie inregistreaza vineri 53.285 de cazuri noi si 613 decese

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar de 53. 285 de cazuri de Covid-19, aceasta fiind a patra zi consecutiva in care este depasit pragul de 50. 000 de infectari, informeaza Reuters.

Unul dintre primele camioane care a trecut granita dintre UE si Marea Britanie dupa Brexit a fost condus de un roman

La cateva momente dupa ce Marea Britanie si-a incheiat divortul cu Uniunea Europeana, primele camioane care transportau marfuri peste noua frontiera cu Regatul Unit si-au prezentat documentele de vamesilor francezi inainte de a fi incarcate pe un tren pentru a trece prin Eurotunnel, informeaza Reuters. Printre primii soferi de TIR s-a numarat si un roman, Toma Moise.

Marea Britanie incheie 48 de ani de legaturi stranse cu Europa

Marea Britanie incepe un nou capitol al existentei sale dupa iesirea din Uniunea Europeana si incheierea perioadei de tranzitie pe timpul careia a respectat regulile UE.

Marea Britanie: Noi conditii de calatorie pentru cetatenii din UE

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021 pentru cetatenii Uniunii Europene, implicit pentru romani, in relatia cu Marea Britanie,.

Marea Britanie a depasit pragul de 73.000 de decese cauzate de coronavirus

Guvernul britanic a raportat, joi, 964 de noi decese cauzate de coronavirus, ceea ce inseamna ca Marea Britanie a ajuns la un total de 73. 512 persoane care au murit dupa ce s-au infectat cu Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )