Libnet.ro
UNICEF

22:16

Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista si in acest domeniu si ca specialisti vor evalua situatia in functie de contextul epidemiologic din acel moment. continuă pe Antena3

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Orban: Parcurile si hotelurile ar putea fi deschise dupa 15 mai, dar locurile de joaca si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Digi24. ro, ca parcurile si hotelurile ar urma sa fie deschide dupa 15 mai, dar locurile de joaca pentru copii si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare.

Se pot organiza nunti dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai si a precizat ca acest lucru va fi evaluat de catre specialisti, in functie de contextul epidemiologic din acel moment. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista in acest domeniu.

Somaj tehnic: Ce se intampla cu angajatii firmelor a caror activitate este restrictionata si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca firmele care vor ramane sub masurile de restrictie a activitatii vor beneficia in continuare de plata somajului tehnic pentru angajati si dupa data de 15 mai.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Cele patru scenarii luate in calcul de autoritati dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta - Orban

Autoritatile evalueaza toate posibilitatile dupa data de 15 mai, fiind patru variante: prelungirea starii de urgenta, instituirea starii de alerta, emiterea ordinului privitor la epidemie cu risc major si ipoteza in care nu va fi necesara nicio forma speciala, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

UPDATE Ce restrictii raman in vigoare dupa 15 mai? Iohannis: Marile festivaluri probabil nu vor avea loc in acest an, daca se reiau competitiile sportive, vor fi fara spectatori Nu vom putea pleca din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis spune ca relaxarea unor masuri incepand din 15 mai nu inseamna in niciun caz revenirea la viata pe care am avut-o inaintea pandemiei, pentru ca pericolul nu a trecut. in continuare, nu ne vom putea intalni in grupuri mai mari de 3 persoane, nu vom putea merge la mall sau la restaurant si nu vom putea pleca din localitate fara un motiv intemeiat. De asemenea, marile festivaluri probabil ca nu vor avea loc in acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )