Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce se va intampla pana in martie cu cel mai dezastruos stat din Europa. Este cel mai drastic final pentru o tara a UE

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla pana in martie cu cel mai dezastruos stat din Europa. Este cel mai drastic final pentru o tara a UE

Ministrul suedez de finante, Anders Borg, a estima ca, dupa toate probabilitatile, Grecia va parasi zona euro in decursul urmatoarelor sase luni, relateaza Reuters. Adresandu-se presei, Borg, aflat la reuniunea. continuă pe Antena3

Aurul ofera placeri...in dormitor. Cel mai scump vibrator din lume te face sa uiti de partener

Cel mai scump vibrator din lume este produs de LELO si costa nu mai putin de 15. 000 de dolari bucata. Vibratorul LELO Inez Gold face parte din colectia LELO Luxe si este destinat femeilor unice, conform descrierii.

Seamana cu o piatra, dar e cel mai veninos peste din lume. Stone Fish te poate ucide in cateva ore

Vacantele exotice sunt pe placul tuturor. in Caraibe insa, un peste extrem de periculos iti poate transforma distractia intr-un chin. Synanceia, cel mai veninos peste din lume, se camufleaza intr-o piatra.

Cel mai dulce somn din lume

Pe langa masini, haine, vodka si chiar aparate de fotografiat, suedezii produc si cele mai confortabile paturi din lume. Producatorul Hastens sustine ca tot ce inglobeaza in modelul Vividus justifica chiar si o investitie de 80. 000 euro. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Faze tari: Cel mai loial caine din lume! Clipul care a indoiosat mii de oameni; Dacia asta zboara cu 205 km/h; Mireasa ii facea sex oral cavalerului de onoare, mirele o cauta disperat

Taticul lui Dolly, prima oaie clonata din istorie, a murit. Avea 58 de ani. Potrivit unui comunicat al Universitatii din Nottingham, Campbell a murit la data de 5 octombrie. Povestea SOCANTA a unei femei care cantareste jumatate de tona: a mintit ca si-a omorat nepotul prin strivire. La cele 498 de kilograme ale sale, Marya Rosales poate fi considerata cea mai grasa femeie din lume.

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Cel mai mic penis din Danemarca, recompensat cu un iPhone

Site-ul erotic singlesex. dk, detinut de Morten Fabricius, in varsta de 45 de ani, este gazda unui concurs cel putin ciudat. Site-ul ofera drept recompensa un iPhone intr-o competitie inedit, al celor mai mici.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

A fost cel mai sexy barbat de la Hollywood. il mai recunosti?

Matthew McConaughey continua sa piarda din greutate, desi ultima oara cand a fost fotografiat era foarte slab. Acesta a primit in trecut titlul de cel mai sexy barbat din lume, informeaza.

Gheorghe Ialomitianu (PDL): Depunem saptamana viitoare motiune simpla pe buget, Ponta e cel mai incompetent premier

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu a anuntat ca PDL va depune, saptamana viitoare, o motiune simpla pe buget, in care cere depunerea bugetului pe 2013 in Parlament pana la 1 noiembrie, el sustinand ca Victor Ponta este cel mai incompetent premier al Romaniei: Cat de incompetent poate fi cineva care face rectificare si se plange apoi ca nu are bani?, a afirmat Ialomitianu, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al PDL, potrivit Mediafax.

Germanii lanseaza txtr beagle, cel mai mic, usor si ieftin e-reader

Piata ebook-urilor va fi revolutionata de lansarea spre sfarsitul acestei luni a unui e-reader, txtr beagle, despre care se spune ca ar fi cel mai mic, cel mai usor si cel mai ieftin dispozitiv de acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )